Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097678

Putkistosuunnittelija, Sweco Finland Oy, Oulu

Haluatko päästä osaksi yhteen hiileen puhaltavaa huippuporukkaa, jonka vastuulla on monipuoliset ja vaihtuvat suunnitteluprojektit? Asiakasyrityksemme Sweco Finland Oy, yksi Euroopan johtavista rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijoista etsii nyt tiimiinsä uutta motivoitunutta ja oppimiskykyistä putkistosuunnittelijaa. Olet sitten jo kokenut konkari tai hieman kokemusta kerryttänyt tulevaisuuden ammattilainen, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi heti!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Sweco Finland Oy

Paikkakunta: Oulu

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Roolissasi tulet työskentelemään vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa putkistosuunnittelun parissa aina esiselvityksistä detaljisuunnitteluun. Kohteet ovat usein teollisen kokoluokan laitoksia, kuten biokaasulaitokset, mekaaniset käsittelylaitokset, jätteenpolttolaitokset, kemiantehtaat sekä innovatiiviset uusia teknologioita hyödyntävät laitokset (esim. P2X, CCU ja MBBR), jotka mahdollistavat sivuvirtojen hyödyntämisen raaka-aineina teollisuudessa. Sinua on vastassa joustava ja matalahierarkinen työyhteisö, jossa tuetaan jokaisen yksilön kehittymistä.

Tämä rooli sopii jo pidemmän uran putkistosuunnittelun parissa luoneelle tai juuri aloittaneelle, sillä tehtävät ovat muokattavissa taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme

 • Haasteellisen ja vaihtelevan tehtäväkentän isossa organisaatiossa
 • Erinomaisen työilmapiirin
 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi kiinnostuksesi mukaan
 • Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja uraa uurtaviin hankkeisiin, joiden pariin ei muualla pääse!
 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tiimin tuen

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK/DI insinööri, konetekniikka, energiatekniikka)
 • Hieman kokemusta joko laitos- tai putkistosuunnittelusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme tietotaitoa suunnitteluohjelmistoista (esim. Smart3D, Vertex, Cadmatic, PDMS/E3D, AutoCAD). LiCad ja CAEPipe laskenta mitoitukset ovat eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Sinnikäs ja toimeentarttuva
 • Vastuunottohaluinen ja asiakaslähtöinen
 • Kehittämishakuista ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Sweco Finland Oy

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 500 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!