Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097635

Ratatekniikan suunnittelija, GRK, PK-seutu

GRK Suomi Oy

Asiakkaamme GRK:n suunnittelutiimi rataliiketoiminnan parissa kasvaa! Kiinnostaisiko sinua hypätä mielenkiintoiseen maailmaan juna- ja raitioteiden sekä katusuunnittelun pariin? Lue lisää alta ja hae nopeasti, sillä etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa hakemusjärjestyksessä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: GRK Suomi Oy

Paikkakunta: Uusimaa

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Ratatekniikan suunnittelijana pääset vahvistamaan GRK:n suunnittelutiimiä rataliiketoiminnassa. Suunnittelijatiimi koostuu 20 asiantuntijasta, joilla jokaisella on oma vastuualueensa. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen ja kommunikoidaan paljon, unohtamatta itsenäistä suunnittelutekemistä. Sinulta toivomme erityisesti kiinnostusta ratojen suunnitteluun sekä soveltuvaa koulutustaustaa (esim. yhdyskuntatekniikka). Voit olla suunnittelun kokenut konkari tai kehittymässä sitä kohti. Työkulttuuria kuvastavat rohkeus, asiakaslähtöisyys sekä vapaus ja luottamus työntekijöihin. Työtä tehdään hybridisti sekä kotona että toimistolla. Ajoittain on myös käyntejä työmailla.

Tarjoamme

 • Viihtyisän ja avoimen työyhteisön
 • Vastuuta ja vapautta työhösi
 • Hybridityömallin
 • Vakaan yrityksen tuen ja varmistuneet projektit pitkälle tulevaisuuteen
 • Kansainväliset työmahdollisuudet niistä kiinnostuneille

Etsimme

 • Soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (esim. rakennus- ja yhdyskuntatekniikka)
 • Sujuva suomen kielen taito

Eduksesi katsomme rata- tai raitiotieosaamisen, kokemuksen katu- tai muusta väyläsuunnittelusta, työmaakokemuksen sekä englannin tai viron kielen taidon.

Työntekijänä olet

 • Rohkea
 • Yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen
 • Yhteistyökykyinen
 • Itsenäinen

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
 • Sijainti: PK-seutu
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä GRK:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Ilmoitus poistuu sivuiltamme hakuajan päätyttyä, mikä ei automaattisesti tarkoita itse rekrytointiprosessin päättymistä.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

GRK Suomi Oy

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Virossa. Konsernin osaamisen keskiössä ovat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa. Konserni koostuu neljästä yhtiöstä 1.1.2023 alkaen; GRK Infra Oyj ja GRK Suomi Oy Suomessa, GRK Sverige AB Ruotsissa sekä GRK Eesti AS Virossa. Koko konsernissa työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2021 oli yli 430 miljoonaa euroa. Konsernin arvot kiteytyvät seuraavaan: "Me emme pelkää, me emme jahkaile, me emme käy vain töissä". Meillä kannustetaan rohkeuteen päätöksenteon ja haasteiden edessä sekä suoraviivaiseen asiakastyöhön. Yrittäjähenkisyys on osa kulttuuria ja luottamus työntekijöihin näkyy vapautena sekä vastuunantona. Lue lisää GRK:sta täältä.

Työnantajana GRK Suomi Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!