Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097427

Sähkösuunnittelija, Insta, Harjavalta

Insta Automation Oy

Oletko urasi alussa oleva sähkö- tai automaatioinsinööri tai jo kokeneempi konkari? Haluatko työskennellä teollisuuden suunnittelutehtävissä mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa? Tässä roolissa et joudu pelkästään istumaan suunnittelutoimistossa, vaan vierailet usein asiakkaiden tuotanto- ja prosessitiloissa sekä olet tiiviisti mukana koko toiminnassa esisuunnittelusta käyttöönottoihin. Installa sinulla on tilaisuus kasvaa alan rautaiseksi ammattilaiseksi tai kehittää jo kertynytta ammattitaitoasi! Heräsikö kiinnostuksesi paikkaan? Laita hakemus jo tänään, sillä etenemme sopivien kandidaattien kanssa heti!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Insta Automation Oy

Paikkakunta: Satakunta

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sovitulla aikataululla

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Insta on kokenut automaation ja sähköistyksen palveluiden markkinajohtaja ja asiakkaidensa luotettu elinkaarikumppani. Insta vahvistaa asiakkaidensa tuottavuutta ja prosessien toimintavarmuutta tarjoamalla edistyksellistä palvelua automaatioinvestoinnin koko elinkaarelle – esisuunnittelusta kunnossapitoon ja modernisointeihin sekä kokonaistoimituksina että erillispalveluina.

Tässä roolissa pääset taustastasi riippuen joko teollisuuden sähkö- tai instrumenttisuunnitteluun. Osana tiimiä vastaat Harjavallan suurteollisuuspuistossa pääasiakkaiden prosessisähkösuunnittelusta. Tehtäviisi voi kuulua muun muassa sähkösuunnittelua, instrumentointia eli prosessisäätölaitteiden mitoitusta ja sijoittelua prosessiin sekä erilaisten mittauksien määrittelyä vaihtelevissa ja haastavissa ympäristöissä. Rooli sisältää paljon kommunikointia eri sidosryhmien kuten asiakkaiden, urakoitsijoiden ja kollegoiden kanssa. Teknologioina käytössä on muun muassa Cadmatic ja suunnittelujärjestelmä ALMA.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään hyvin monipuolisessa roolissa, jossa pääset näkemään laajalla skaalalla teollisuuden sähkö- ja instrumenttisuunnittelun maailmaa
 • Tilaisuuden kehittyä alan kovaksi ammattilaiseksi
 • Etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä
 • Erittäin hyvän perehdytyksen ja kokeneempien kollegoiden tuen

Etsimme

 • Valmistunut tai viimeistelemässä opintoja sähkö- tai automaatiosuunnittelun alalla
 • Sujuva suomen kieli ja englannin kielitaito hyvällä tasolla
 • Hyvät oppimiskyvyt ja kyky viedä oppimansa asiat käytäntöön
 • Hyvät kommunikaatiotaidot sekä oma-aloitteinen ote työhön

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian, aloitusajankohta sovittavissa
 • Kesto: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
 • Sijainti: Harjavallan suurteollisuuspuisto, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön perehdytyksen jälkeen
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Instan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Insta Automation Oy

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!