My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102309

Sähkösuunnittelun projekti-insinööri, Caverion Industria Oy, Tampere/muu Suomi

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Caverionille kokenutta sähkösuunnittelijaa Teollisuuden Suunnittelupalvelut liiketoimintayksikköön Tampereelle. Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakasprojekteissa, jota on tiedossa niin metsä-, prosessi-, energia- kuin teknologiateollisuudenkin parissa. Tehtäviä on esimerkiksi teollisuuden investointi- ja kunnossapitoprojektien parissa, niin esi-, perus- kuin toteutussuunnitteluvaiheessa. Etsimämme henkilö omaa kokemusta sähkösuunnittelun tehtävistä, sekä valmiudet asiakasprojekteissa työskentelyyn. Lue lisää alta ja hae paikkaa heti, sillä täytämme sen sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Caverion Industria Oy

Sijainti: Tampere

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Caverion Industria on edelläkävijä digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Tässä monipuolisessa roolissa pääset toimimaan osana erittäin vahvaa asiantuntijatiimiä, sekä toimimaan projekteissa muun muassa pääsuunnittelijan roolissa ohjaten muita suunnittelijoita. Suunnittelutehtävät koostuvat laaja-alaisesti eri teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä huomioiden nykyisen osaamisesi ja mahdollistaen myös osaamisen laajentamisen. Projektit koostuvat itsenäisistä, pienemmistä osakokonaisuuksien tai isompien, yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa tehtävien suunnitelmien teosta, toteutuksesta ja seurannasta.

Tarjoamme

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista ja näkemään suunnittelutyön käden jäljen konkreettisesti työkohteissa
 • Nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot sekä puitteet työskentelyyn yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa

Työtehtävät

 • Monipuoliset sähkösuunnittelun tehtävät - työpäivä saattaa kulua kentällä käyttöönotoissa, esim. koestuksen koordinoijana, mahdollisissa uusissa asiakkuuksissa, laitetoimittajan luona tai työskennellen asiakkaan toimipisteestä käsin.
 • Nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot sekä puitteet työskentelyyn yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa

Etsimme

 • Soveltuvaa insinööri- tai DI- tason koulutusta
 • Useamman vuoden sähkösuunnittelukokemusta
 • Kykyä toimia projekteissa pääsuunnittelijan roolissa ohjaamalla muita suunnittelijoita ja projekteihin liittyvää sähkösuunnittelun perusperiaatteet sekä kokonaisuuksien hallintaa

Persoonana olet

 • Ratkaisuhenkinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osana ryhmää.
 • Vuorovaikutustaitoinen asiakasympäristössä.
 • Itsenäinen ja valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Katsomme eduksi

 • Kokemuksen automaatio- ja instrumenttisuunnittelusta
 • Piirikaavioiden CAD-pohjaisten piirto-ohjelmien hallinnan
 • Sähköteknisen mitoituksen ja laskenta-/mitoitusohjelmien hallinnan
 • Kokemuksen projektityöstä ja projektinhoitotehtävistä
 • Kokemuksen yli 1kV:n kojeistoista ja järjestelmistä

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Caverion Industria Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. He turvaavat teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille he luovat turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. He ovat suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan heidän kanssaan huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Työnantajana Caverion Industria Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102309

Hae työpaikkaa!