My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104355

Sähkösuunnittelun Projektipäällikkö, Granlund, Helsinki

Granlund Oy

Haemme Granlundin kasvavalle hankekehitysosastolle itseohjautuvaa ja luovaa sähkösuunnittelun projektipäällikköä. Meillä olisi nyt tarjota sinulle hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä, vastuullista ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa sähkö- ja talotekniikkaan liittyvät hankekehitysvaiheen suunnittelutehtävät, toteutussuunnittelu sekä rakennusaikaiset tehtävät. Mikäli olet oma-aloitteinen ja rohkea sekä yhteistyökykyinen ongelmanratkaisija - voi tämä paikka olla juuri sinulle. Hae heti sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Granlund Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Talotekniikka-alan ammattilaisena pääset Granlundilla sukeltamaan pintaa syvemmälle. Heidän hankekehitysosastolla keskitytään uusien kehityshankkeiden alkuvaiheen konsultointiin ja suunnitteluun. Hankekehitysvaiheen talotekniikkakonsultteina keskitytään ymmärtämään ja edistämään asiakkaiden tavoitteita ja liiketoimintaa. Granlundilla halutaan varmistaa, että projektien hankekehitysvaiheessa valittavat talotekniset ratkaisut tukevat hankkeen laatu-, kustannus-, ja elinkaaritavoitteita.

Työkavereitasi ovat kokeneet hankekehitysryhmän jäsenet sekä Suomen suurin energia- ja ympäristöratkaisujen asiantuntijatiimi. Kansainvälisistä hankekehitysprojekteista Granlundilla on kokemusta esimerkiksi datakeskusten osalta. Tukenasi ja työkavereina toimivat myös asiantuntijat muun muassa datapohjaisen projektinjohdon, talotekniikan kustannuslaskennan sekä 4D-aikataulutuksen tiimeistä.

Tässä roolissa olet tärkeä osaaja ja tehtäviisi kuuluvat sähkö- ja talotekniikkaan liittyvät hankekehitysvaiheen suunnittelutehtävät. Hankkeiden toteutussuunnittelu sekä rakennusaikaiset tehtävät kuuluvat myös työkuvaasi. Ohjaat suunnittelun ja kustannuslaskennan hankkeita kohti tilaajan tavoitteita. Samalla varmistat projektien läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voi osallistua myös työmaa- ja vastaanottovaiheen tehtäviin ja niiden koordinointiin hankkeissa. Halutessasi pääset myös mukaan erilaisiin kehitystehtäviin sekä myös osallistumaan tarjoustoimintaan ja asiakaskontaktointiin.

Tarjoamme

 • Kattavat työsuhde-edut ja kouluttautumismahdollisuudet
 • Granlundilla töitä tehdään parhailla työvälineillä ja joustavasti: heillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja jousto myös elämäntilanteiden mukaan
 • Työyhteisön jossa viihdytään ja välitetään

Työtehtävät

 • Sähkö- ja talotekniikkaan liittyvät hankekehitysvaiheen suunnittelutehtävät
 • Hankkeiden totetutussuunnittelu sekä rakennusaikaiset tehtävät
 • Projektien läpiviennin varmistaminen laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti
 • Sidosryhmäyhteistyö

Etsimme

 • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen
 • Tehtävään soveltuva koulutus (DI, insinööri AMK, insinööri YAMK) sähkötekniikan alalta
 • Useamman vuoden kokemus suunnittelu-, urakointi- tai asiantuntijatehtävistä sähkötekniikan parissa
 • Halu ottaa vastuuta Projektipäällikön roolissa
 • B-ajokortti

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Itseohjautuva ja vastuunottokykyinen
 • Tiimityöskentelytaitoinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot
 • Kehittymishaluinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Granlund Oy

Granlund yrityksenä on talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella sekä talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Meitä granlundilaisia on jo yli 1 400 ympäri Suomen.

Mielesi vireänä ja työsi mielekkäänä pitävät myös projektiemme ja hankkeidemme laaja kirjo. Ja mikä parasta – me kuuntelemme, mitä haluat tehdä, ja missä olla mukana. Hienoa, eikö? Meillä saat tehdä työsi niin hyvin kuin osaat. Maineemme alamme parhaana ei ole tuulesta temmattu vaan pohjaa tinkimättömyyteemme sekä huippuosaamiseemme. Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Uskomme, että sinäkin viihdyt. Me välitämme toisistamme mutta ennen kaikkea meillä on oikeasti ihan hauskaa yhdessä. Meidän talotekniikan osaamisemme on vertaansa vailla. Teemme alan kärkihankkeita ja ylläpidämme hanakasti osaamistamme. Kanssamme myös sinä opit uutta parhailta. Ei siis yhtään hullumpi satsaus omaan uraasi, jos tähän tilaisuuteen tartut!

Me uskomme palkkatasa-arvoon ja reiluun palkkaukseen. Meillä on myös aina ollut tapana palkita hyvästä työstä ja onnistumisista. Jaamme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme - onpa palkkiomallia kutsuttu markkinoiden parhaimmaksikin. Meillä tulet olemaan arvostettu osaaja. Se näkyy sinulle ansaitsemanasi vapautena ja vastuuna. Me luotamme sinuun ja kuuntelemme sinua. Kaikessa mitä teemme. Tämän lisäksi meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Työnantajana Granlund Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Tiina Niskanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104355

Hae työpaikkaa!