Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15095552

Sähkötekniikan projekti-insinööri, ABB Oy, Helsinki

ABB Oy

Oletko sähköalan insinööri tai diplomi-insinööri, joka on motivoitunut työskentelemään laivaprojektien parissa globaalissa toimintaympäristössä? Haluatko startata urasi ja päästä kehittymään suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä meriteollisuuden alalla? Mikäli olet aktiivinen tiimipelaaja ja haluat syventää osaamistasi työskentelemisestä projektien parissa, älä aikaile vaan hae tehtävää jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: ABB Oy

Paikkakunta: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä toimit sähkötekniikan projekti-insinöörinä meriteollisuuden projektien parissa globaalissa toimintaympäristössä. Tehtävässä työskennellään pääsuunnittelijan tukena vastaten mm. erilaisista sähkösuunnittelutehtävistä, projektidokumentoinnista, suunnittelumateriaalin tekemisestä ja logistiikkaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävänkuva on monipuolinen ja työ luonteeltaan liikkuvaa. Tehtävä tarjoaa laajat kehittymismahdollisuudet ja työnkuva on muokattavissa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

 • kehittyä sähköalan projektiosaajana
 • oppia lisää insinööritaitoja edellyttävistä työtehtävistä
 • monipuoliseen työnkuvaan
 • suuntautua kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan joko enemmän suunnittelupuolelle tai asiakasrajapintaan

Mikäli haluat työskennellä asiakasrajapinnassa, edellytämme ulospäinsuuntautunutta ja avointa luonnetta sekä matkustusvalmiutta.

Eduksi katsomme Python tai muun ohjelmointiosaamisen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät

 • Toimit suunnittelupäällikön tukena vastaten muun muassa erilaisista suunnittelutehtävistä ja projektidokumentoinnista. Toimenkuvaasi kuuluu myös tehdastarkastuksia, materiaalilogistiikkaa, ja osaamisen mukaan takuutapauksen selvittämistä.

Etsimme

 • sähköpuolen insinööri tai diplomi-insinööri
 • kokemusta projekteista ja sähkösuunnittelusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
 • aktiivinen työote ja halu ottaa asioista selvää
 • sujuva suomen ja englannin kielitaito

Muuta tietoa

 • Aloitus: mahdollisimman pian
 • Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Helsinki, Vuosaari
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ABB:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

ABB Oy

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 105 000 ammattilaista yli 100 maassa.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!