My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102632

Säljare (Österbotten), DeLaval Oy Ab

Oy DeLaval Ab

Hej du som är intresserad av försäljning och har kunskap inom jordbruk! Har du funderat på en karriär inom hållbar livsmedelsproduktion? Vår kund, DeLaval, söker nu en ny tvåspråkig säljare för området Österbotten (Nykarleby, Jakobstad, Karleby, Kronoby) för att stärka deras kunniga säljorganisation. Ifall detta väcker ditt intresse, läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: Oy DeLaval Ab

Plats: Österbotten (Nya Karleby, Jakobstad, Karleby, Kron

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt avtalet

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

DeLaval är ett globalt företag som är en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av lösningar för mjölkproduktion. De strävar ständigt efter att hitta nya sätt att hjälpa sina kunder att producera mer med mindre. DeLaval erbjuder sina kunder skräddarsydda produkter, system och tjänster.

Som försäljare är din uppgift att heltäckande hantera försäljningen och kundrelationerna inom ditt område. I ditt arbete följer du marknaden, kundfeedback och konkurrenternas aktiviteter och rapporterar om. Du stödjer också försäljningschefen i utvecklingen av nya affärsmöjligheter.

Du erbjuds

 • En meningsfull arbetsplats i en internationell företagsmiljö
 • Möjligheter till lärande och utveckling
 • En atmosfär som bygger på förtroende, stöd och ömsesidig respekt
 • En konkurrenskraftig lönesättning med incitamentsprogram och omfattande försäkringar Vi erbjuder dig en unik arbetsplats där toppmodern teknologi går hand i hand med djurs välbefinnande. DeLaval är en del av Tetra Laval Group tillsammans med Tetra Pak och Sidel.

Våra grundvärderingar - Passion, Människor, Professionella och Partnerskap - förenar individer över olika enheter och geografiska områden. Framgång handlar om mer än bara kunskap - det handlar starkt om beteende. På DeLaval leds vi alla av våra tre arbetsmetoder: Visa riktningen, Gör saker hända och En DeLaval.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för försäljningen
 • Utveckla och upprätthålla kundrelationer
 • Följa, identifiera och rapportera marknadstrender
 • Stödja utvecklingen av affärsmöjligheter

Vi söker dig som

 • Relevant utbildningsbakgrund (t.ex. agrolog)
 • Tidigare arbetserfarenhet inom försäljning och kundservice ses som en fördel
 • Kännedom om mjölkproduktion och automatisk mjölkning
 • Flytande skriftlig och muntlig färdighet i svenska, finska och engelska
 • Goda IT-kunskaper

Den sökande vi letar efter har:

 • Starka interaktions- och presentationsfärdigheter
 • En kundcentrerad inställning
 • Vilja till professionell utveckling

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Oy DeLaval Ab

Visiomme on mahdollistaa kestävä ruoantuotanto. Innovaatioon rakentuvana yrityksenä pyrimme jatkuvasti löytämään tapoja auttaa asiakkaitamme, maidontuottajia, saamaan aikaan enemmän vähemmällä tarjoamalla maailman johtavia lypsylaitteita ja ratkaisuja. Nykyään DeLavalilla on noin 4 700 intohimoista ammattilaista, jotka toimivat yli 100 markkina-alueella ympäri maailmaa. DeLaval on osa Tetra Laval -konsernia.

Bli direktrekryterad till Oy DeLaval Ab

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Camilla Elo eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på krn08@academicwork.fi Ange annons-ID i ditt mail: 15102632

Ansök här