My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104441

SAP-tuotantovastaava, SOK, Helsinki

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Oletko jo päässyt sukeltamaan SAP:n ihmeelliseen maailmaan? Nyt sinulla on mahdollisuus valjastaa osaamisesi työhön, missä vaikutat miljoonien suomalaisten arkeen ja sen sujuvuuteen. Tarjolla on tilaisuus tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan toimitusketjun ja tavaravirran ohjausta. Hae heti, sillä etenemme prosessissa potentiaalisten kandidaattien kanssa nopealla aikataululla.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Sijainti: Ässäkeskus

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan sovellushallinnan syvään päähän. Tuotantovastaavana ohjaat palveluntarjoajia, avustat kehittäjiä ja tuot rohkeasti omia ideoitasi toimintamallien ja prosessien kehittämiseksi ja jatkuvuuden varmistamiseksi hankinnan ja logistiikan alueilla. Tarvittaessa työskentelet myös itse kädet savessa ylläpitoon ja häiriöhallintaan liittyvissä haastavimmissa tilanteissa. Tapaat toimittajia, käyt seurantapalavereita, selvität häiriötilanteita ja raportoit liiketoiminnoille. SAP sovellushallinnassa tapahtuu paljon ja pääset olemaan mukana tässä muuttuvassa maailmassa. Tässä roolissa on tärkeää että vastapuoli ymmärtää aina mitä ajat takaa ja tarkoitat. Tärkeämpää on ymmärrys isoista kaupan alan prosesseista kuin syvällinen SAP osaaminen. Monialainen Service Desk työ voi olla hyvä tausta tähän rooliin!

Tarjoamme

 • Monipuoliset työtehtävät 💻
 • Mukavan työkaverit sekä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään 👥
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuden pitkäkestoiseenkin tehtävään 📈
 • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen Academic Workin kanssa.

Työtehtävät

 • Myymälätoimintoihin liittyvien SAP-kehitystehtävien koordinointi ja toteutus
 • Tickettien vastaanottaminen sisäisiltä loppukäyttäjiltä ja mahdollisten kehitystoimenpiteiden suorittaminen yhdessä kehittäjien kanssa
 • Ohjeiden ylläpitoa yhdessä SOK IT:n kanssa

Etsimme

 • Tehtävässä menestymistä tukevaa koulutusta, esim. IT tai tuotantotalous 📖
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 💬
 • Kokemusta ja osaamista SAP:n käytöstä erityisesti tilaus-toimitusketjun osalta.
 • Työkokemusta esimerkiksi Service Desk - tehtävistä

Arvostamme, jos sinulla on

 • Tuntemusta SAP SD, QM ja MM moduuleista Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Oma-aloitteinen
 • Rohkea
 • Valmis ja innokas ratkaisemaan ongelmia
 • Helposti lähestyttävä ja omaat hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot
 • Itsenäinen ja omaat hyvän loogisen päättelykyvyn

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita, kuten esimerkiksi ketjuohjaus-, valikoima-, hankinta- ja markkinointipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK ja sen tytäryhtiöt yhdessä muodostavat SOK-yhtymän. He tarjoavat marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä rautakaupan palveluita. Lisäksi joidenkin osuuskauppojen alueelta löytyy autokaupan ja maatalouskaupan toimipaikkoja. He tarjoavat kaikille asiakasomistajille kattavat pankkipalvelut S-Pankin kautta.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Eero Saine tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104441

Hae työpaikkaa!