Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097047

Software Developer, Alma Talent Oy, Helsinki

Alma Talent Oy

Oletko jo kokemusta kerryttänyt ohjelmistokehittäjä ja haluat päästä hyödyntämään osaamistasi edistyksellisessä tuotetalossa dataan liittyvien tuotteiden parissa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Alma Talent Oy:lle motivoitunutta ja lahjakasta Software Developeria liittymään asiakkasyrityksemme tiimiin. Tiimissä rakennetaan datasta oivalluksia ja älykkäitä ratkaisuja B2B-asiakkaiden strategisen päätöksenteon sekä liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Toivomme sinulta jo hieman kokemusta vastaavanlaisesta roolista, sekä innokkuutta oppia uutta! Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae paikkaa heti, sillä täytämme sen sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Alma Talent Oy

Paikkakunta: Helsinki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Tarjoamme monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille tai tulevalle huipputekijälle. Taustaltasi olet mielellään esimerkiksi tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan tai muun vastaavan pääaineen korkeakouluopinnot suorittanut ja jo ensimmäiset meriittisi työelämässä hankkinut analyyttinen ja ennakkoluuloton tekijä. Tehtävä sopii sinulle, jos hallitset sovelluskehityksen prosessit, olet ratkaisukeskeinen, arvostat tiimityöskentelyä ja motivoidut datasta suoraa lisäarvoa asiakkaille tuottavien palveluiden rakentamisesta.

Tiimi kehittää yritysdataan liittyviä sovelluksia, rajapintoja ja integraatioita, joista tiimi vastaa koko elinkaaren ajan. Pitkän aikavälin teknisestä laadusta ja ylläpidettävyydestä huolehditaan muun muassa suunnittelun, teknisen dokumentaation, automatisoidun testauksen ja koodikatselmointien kautta.

Kehitystiimi valitsee käytetyt teknologiat itsenäisesti. Tällä hetkellä käytössä mm. Kotlin, Java, TypeScript, Spring Boot, React, AWS CDK, Docker, Postgresql, DynamoDB ja ElasticSearch/Opensearch. Lisäksi tiimi hyödyntää laajasti eri pilviympäristöjä. Laajimmin käytössä ovat AWS:n lukuisat palvelut. Käytettyjä teknologioita evaluoidaan jatkuvasti ratkaistavan ongelman ehdoilla.

Tarjoamme

 • Kunnianhimoiset tuotteet, joiden kehittämiseen pääset osallistumaan alusta asti
 • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat
 • Mukavan ilmapiirin ja koko tiimin tuen
 • Fiksut prosessit ja ketterät toimintatavat
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
 • Joustavat työajat ja lomakäytännöt, toimivat etätyökäytännöt
 • Matalan hierarkian ja mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön sekä tiimin tekemiseen

Työtehtävät

 • Sovelluksien, rajapintojen ja integraatioiden kehitys
 • Sidosryhmäyhteistyö

Etsimme

 • Osaamista fullstack- tai backend-kehittämisestä, esimerkiksi TypeScript, Kotlin, Java (>11), Spring Boot, PostgreSQL
 • Kykyä oppia uutta ja kiinnostusta pysyä ajan tasalla alan trendeistä ja kehittyvistä teknologioista
 • Kokemusta rajapintojen kehittämisestä ja tietokannoista
 • Kokemusta pilvipalveluiden, erityisesti AWS:n hyödyntämisestä, esimerkiksi Lambda, DynamoDB, Fargate, API Gateway, EventBridge
 • Hyviä tiimityötaitoja ja rohkeutta tarttua asioihin

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Alma Talent Oy

Almalla ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen. Meille on tärkeää markkinoiden parhaiden palveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen. Uskomme myös, että laadukkaita palveluita syntyy, kun työntekijät voivat hyvin. Olemme digitaalisia palveluita tuottava yritysohjelmistotalo, jolla on omia tuotteita. Digiliiketoiminnan osuus Alman liikevaihdosta on jo 82,3 %. Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet tekemisemme ytimessä jo vuosikymmeniä. Almalla pääset kehittämään itseäsi työn ohessa mm. kattavien koulutusten ja erilaisten workshopien avulla. Esimerkiksi AWS-osaamisessa olemme jo Suomen kärkeä. Käytämme Almassa pitkälle automatisoituja työvälineitä ja ympäristöjä. Voit lukea käyttämistämme teknologioista osoitteessa almamedia.dev/teknologiat. Lisämausteen työhön tuo median ja markkinapaikkojen ainutlaatuinen ympäristö, jossa almalaiset tekevät työtä journalismin, myynnin ja markkinoinnin sekä ohjelmistokehityksen parissa. Almalla on hyvä meininki ja rento kulttuuri. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Tukenasi sinulla ovat kehitystä tukevan esihenkilön ja lähitiimin lisäksi Alman muut kehitystiimit, joista löytyy avuksesi laaja-alaisesti erilaista osaamista. Meillä on joustavat työajat ja lomakäytänteet. Töitä tehdään monipaikkaisesti, niin etänä kuin toimistollakin. Toimisto sijaitsee keskellä Helsinkiä Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työnantajana Alma Talent Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!