My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101983

Suunnitteluinsinööri, Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistö, Helsinki

Etsimme asiakkaallemme Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistölle suunnitteluinsinööriä monipuolisten sähkösuunnittelun tehtävien pariin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laaja-alaisesti esimerkiksi metrolinjaston ja raitioliikenteen sähkö-, tele- ja automaatioprojektien parissa aina suunnittelusta ja selvitystyöstä avaimet käteen -toimituksiin asti.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistö

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeneelle tai lähitulevaisuudessa valmistuvalle suunnitteluinsinöörille, joka haluaa työskennellä osana kokenutta tiimiä monipuolisissa sähköprojekteissa kuten metrolinjaston sekä raitioliikenteen hankkeissa. Tässä roolissa pääset mukaan erityisiin projekteihin sähkö-, tele- ja tieto- sekä automaatiojärjestelmien parissa. Työtehtävät pitävät sisällään suunnittelutyötä itsenäisesti sekä yhteistyössä kollegoiden ja asiakasorganisaatioiden kanssa, Tavallisen työviikon aikana teet teknistä suunnittelua ja selvitystä, tiedon hakemista sekä käytännön kohdeselvityksiä, joiden aikana pääset tutustumaan myös erityiskohteiden toiminnallisuuksiin.

Tulet työskentelemään osana asiantuntevaa tiimiä, jossa yhteistyö ja tiimihenki ovat avainasemassa. Tehtävä sopii niin kokeneemmalle kuin uransa alussa olevalle; sillä kokeneemmat kollegasi ovat tukenasi päivittäisessä työssä. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja olla osa ainutlaatuista tiimiä rakentamassa tulevaisuuden kaupunkiympäristöjä, erityisesti joukkoliikenteen parissa.

Tarjoamme

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista
 • Mukavan ja sitoutuneen tiimin tuen sekä loistavan työyhteisön tuen
 • Kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi
 • Mielenkiintoisen työympäristön niin ratatunneliverkostoissa kuin viihtyisällä toimistolla Malmilla sekä osittaisen etätyömahdollisuuden

Työtehtävät

 • Suunnittelu- ja projektityö sähkö- ja automaatiojärjestelmien, ratasähköjärjestelmien, tieto- ja televerkkojen sekä turva- ja radiojärjestelmien parissa
 • Kohdeselvitykset, tiedon hakeminen sekä tekninen dokumentointi
 • Yhteistyö sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Soveltuva insinöörin koulutustausta tai opinnot loppusuoralla (esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai tele-alan)
 • Vahvaa kiinnostusta sähköisistä järjestelmistä sekä niihin liittyvistä projekteista
 • Kykyä hallita monimutkaisia projekteja itsenäisesti sekä osana tiimiä Lisäksi eduksi katsomme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta sähkötekniikan alalta sekä osaamista tai ymmärrystä automaatiojärjestelmistä, tele- ja tietojärjestelmistä ja/tai CAD-ohjelmistosta. Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Itseohjautuva ja toimeen tarttuva
 • Yhteistyökykyinen tiimipelaaja
 • Suunnitelmallinen ja tarkka
 • Kehittymishaluinen ja motivoitunut oppimaan alasta lisää

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistö

Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistö on 70 vuotta sitten perheyrityksenä perustettu sähkösuunnittelutoimisto. Malmin aseman läheisyydessä sijaitsevalla toimistolla vallitsee innostava ja matalahierarkinen kulttuuri, jossa sähkösuunnittelualan ammattilaiset puhaltavat yhteen hiileen erikoisten ja monipuolisten sähkösuunnittelun projektien parissa. Merkittävä osa projekteista keskittyy metroverkoston ja raitioliikenteen sähkö-, tele ja automaatiojärjestelmien hankkeisiin. Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistö on Suomen vanhin sähkösuunnittelutoimisto, työntekijöiden vaihtuvuus on olematonta ja alle 20 henkilön työyhteisössä päivät sujuvat hyvässä hengessä. Täällä työntekijän ei tarvitse kutistaa itseään tiukkaan muottiin, vaan jokainen pääsee laajalla skaalalla työskentelemään erilaisten projektien parissa ja kasvattamaan omaa ammattitaitoaan.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jasmi Kähkönen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101983

Hae työpaikkaa!