chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099495

TCM Engineer, eNordic

Enordic Oy

Haemme asiakkaallemme eNordicille TCM-insinööriä (Technical and Commercial Management) hyvin mielenkiintoiseen tehtävään uusiutuvan energian toimialalle. Tällä alalla kasvumahdollisuuksia riittää ja tehtäväkokonaisuus on hyvin monipuolinen sekä osittain sovittavissa omien kiinnostustesi mukaan. Hae pian, sillä etenemme heti soveltuvien henkilöiden kanssa!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Enordic Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

eNordic investoi ja kehittää uusiutuvaan energiaan perustuvaa sähkön ja lämmön tuotantoa ja toimii Pohjoismaissa ensimmäisenä kestävän kehityksen mukaisena energiayhtiönä. Heidän toimintaansa tukee Ardian, yksi maailman johtavista investointirahastoista. Tiimi on pieni ja hyvin nälkäinen - heidän tavoitteenaan on kasvaa ja mahdollistaa pohjoismaisen energiasektorin muutos kohti kestävämpää tulevaisuutta.

TCM-insinöörin roolissa pääset hallinnoimaan toiminnassa olevia tuulivoimapuistoja ja vastaat puistojen operoinnista erityisesti teknisestä, mutta myös jonkin verran kaupallisesta näkökulmasta. Monipuolinen rooli koostuu tuulivoimapuistojen ylläpitämiseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä, kuten sidosryhmätyöskentelystä, raportoinnista, ESG-asioiden edistämisestä ja dokumentoinnista. Tehtävässä sinulla on myös vastuu ja vapaus toteuttaa itseäsi sekä vaikuttaa jonkin verran työpöydälläsi oleviin asioihin.

Tarjoamme

 • Mahtavat kollegat ja energisen yhdessä tekemisen meiningin
 • Kansainvälisesti kehittyvät mahdollisuudet
 • Merkityksellisen alan työskennellä tulevaisuuden puolesta
 • Yhteisön, joka liiketoiminnallisesti kasvaa, mutta henkilömäärältään pysyy pienenä ja tiiviinä (tämän mahdollistaa liiketoimintamalli ja kumppanuudet)

Työtehtävät

 • Tuulivoimapuistojen tekninen ja kaupallinen hallinnointi
 • ESG-tekijöiden huomioiminen sekä niistä raportoiminen
 • Raportointi (tekniset ja kaupalliset raportit)
 • Sidosryhmäyhteistyö
 • Yhteistyö M&A -tiimin kanssa ja uusien hankkeiden haltuunotto osaksi hankeportfoliota

Etsimme

 • Sinulla on kokemusta tuulivoima- tai aurinkovoimahankkeista
 • Olet toiminut TCM-roolissa tai vastaavassa TAI esimerkiksi palveluteknikon roolissa tuulivoimalahankkeessa
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia (ruotsi katsotaan isoksi eduksi)
 • Olet itsenäinen ja tavoitteellinen - asetat tavoitteita ja suunnittelet tekemistäsi niiden saavuttamiseksi, ongelmanratkaisutaitosi ovat todella hyvät
 • Viihdyt monipuolisessa tehtävässä ja pystyt huolehtimaan useista asioista samanaikaisesti
 • Haluat kehittyä itse sekä kehittää toimintaa
 • Toimit luontevasti yhteistyössä muiden ihmisten kanssa

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti henkilöä, joka asuu Suomessa PK-seudulla. eNordicin toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa ja toivomme sinun pystyvän työskentelemään muun tiimin kanssa pääosin toimistolla. Voimme myös keskustella muista mahdollisuuksista.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Enordic Oy

Lue lisää täältä!

Työnantajana Enordic Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Outi Myttynen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099495

Hae työpaikkaa!