My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103456

Tekninen asiantuntija, Danfoss Leanheat Oy, Helsinki

Leanheat Oy

Etsimme asiakkaallemme Danfoss Leanheatille teknistä asiantuntijaa. Danfoss Leanheat toimii kestävän tulevaisuuden puolesta kehittämällä energiankulutuksen optimointipalvelua sekä tarjoamalla IoT-ratkaisuja rakennusten lämmitysjärjestelmien hallintaan ja ylläpitoon. Teknisenä asiantuntijana työllistyt Managed Services -tiimiin, jonka päätehtävänä on taata Leanheat-kohteiden moitteeton toiminta sekä energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden jatkuva parantaminen.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Leanheat Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, 6 kk määräaikainen sopimus

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Teknisenä asiantuntijana työsi sisältää kiinteistöjen toimintaan ja energian kulutukseen liittyvän datan seurantaa ja analysointia, sekä ilmeneviin poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin reagointia. Päivittäiseen työhösi kuuluu teknisen tuen antaminen puhelimen välityksellä asiakkaille sekä heidän sidosryhmilleen kuten huoltoyhtiöille ja isännöitsijöille. Tehtävässä menestymisen mahdollistavat työkokemus rakennusten energiajärjestelmien parissa tai soveltuva teknisen alan tutkinto. Työhistoria esimerkiksi LVI-asentajana, isännöitsijänä tai kiinteistöhuollon parissa antaa hyvät edellytykset tehtävässä toimimiseen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua tuotteiden ja sisäisen käyttöjärjestelmän kehitykseen.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoiset työtehtävät energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena
 • Kannustavan ja asiantuntevan tiimin tuen

Työtehtävät

 • Kiinteistön toimintaan ja energian kulutukseen liittyvän datan analysointi ja mahdollisiin poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin reagoiminen, toimenpide-ehdotusten esittäminen sekä muutosten toteutus
 • Asiakkaiden energiatehokkuuden edistäjänä toimiminen
 • Tekninen tuki huoltoyhtiöille ja isännöitsijöille
 • Energiankulutuksen seuranta ja raportointi

Etsimme

 • Ymmärrystä energia-, LVI- ja/tai talotekniikasta (esim. työkokemus, pääaine tai sivuaine)
 • Vahvat IT taidot (MS Excel)
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Itseohjautuva
 • Ongelmanratkaisija
 • Kommunikoiva

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Leanheat Oy

Leanheat-ratkaisun kehittäminen alkoi vuonna 2011, ja virallisesti yritys perustettiin vuonna 2016. Siitä lähtien kasvu on ollut nopeaa, ja Leanheat-ratkaisu on tänä päivänä asennettu jo yli 170 000 asuntoon. Leanheat on ollut osa Danfoss -konsernia vuodesta 2019 lähtien. Leanheat on maailman suurin kaukolämpörakennusten lämmitystä optimoiva IoT-ratkaisu. Automaattinen ja itseoppiva tekoälyyn perustuva järjestelmä optimoi reaaliaikaisesti sekä yksittäisten rakennusten lämmitystä että jopa kokonaisten kaukolämpöverkkojen toimintaa siirtämällä kulutuspiikkien ajankohtaa. Järjestelmä auttaa rakennusten omistajia sekä kaukolämpöyhtiöitä käyttämään energiaa tehokkaammin ja pienentämään hiilijalanjälkeään.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Vilma Tanskanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103456

Hae työpaikkaa!