chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099562

Tekninen asiantuntija, Kontram Oy, Jyväskylä

Kontram Oy

Haluaisitko työskennellä Suomen johtavan laitetoimittajan riveissä? Asiakasyrityksemme Kontram Oy etsii lisäystä tiimiinsä Jyväskylän toimipisteelle. Teknisen asiantuntijan tehtävässä saat mahdollisuuden haastaa itseäsi vaihtelevien tehtävien parissa ja pääset kehityksen karttuessa nauttimaan myös liikkuvasta työarjesta. Tehtävä soveltuu esimerkiksi oma-aloitteiselle ja reippaalle vastavalmistuneelle insinöörille tai jo hieman alan työkokemusta kerryttäneelle osaajalle. Jos koet olevasi etsimämme palveluhenkinen henkilö, hae tehtävää jo tänään, niin jutellaan lisää!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Kontram Oy

Sijainti: Jyväskylä

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, 12kk, jonka jälkeen tavoitteena vakinaistuminen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Kontramin teknisenä asiantuntijana tulet osaksi pientä ja ketterää Jyväskylän tiimiä, jonka lisäksi tukenasi on noin 60 muuta kollegaa ympäri Suomen. Päävastuullasi on Kontramin edustamien kemikaaliannostelujärjestelmien kokoonpano Jyväskylän verstaalla, sekä myöhemmin myös huollon ja ylläpidon tehtävät yhdessä työparin kanssa asiakasrajapinnassa ympäri Suomen. Toivomme sinun omaavan matkustusvalmiutta, sillä matkapäiviä voi kertyä vuodessa lukuisia.

Pääset osallistumaan myös varaston ylläpitämiseen ja mahdollisuuksien mukaan kasvattamaan osaamistasi myös laajemminkin, esimerkiksi analysaattorihuoltojen tai venttiilien parissa. Jyväskylän tiimi on parhaillaan kasvuvaiheessa, joten odotamme sinulta joustavaa otetta työhön ja halua kasvaa tiimin mukana.

Tarjoamme:

 • Dynaamisen ja kasvavan työyhteisön, jossa jaetaan tietämystä ja tuetaan kollegoita
 • Haasteellisen ja itsenäisen tehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi
 • Vaihtelevan työarjen korkealaatuisten teknisten tuotteiden parissa

Työllistyt tehtävään Academic Workin kautta, joten tukenasi on myös Academic Workin kattava osaaminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävät

 • Huolloista, asennuksista ja käyttöönotoista vastaaminen yhdessä työparin kanssa
 • Jyväskylän varaston ylläpito ja hoitaminen
 • Huoltoraporttien kirjoittaminen ja muu hallinnollinen työ

Etsimme

 • Soveltuva insinööritutkinto tai muu tekninen koulutustausta (esim. kone- tai prosessitekniikka, elektroniikka)
 • B-ajokortti
 • Hieman aiempaa työkokemusta alalta (esim. huoltoinsinöörinä tai paperi- tai sellutehtaalta)
 • Matkustusvalmiutta pääosin Suomessa, myöhemmin myös ulkomailla
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Eduksi laskemme mekaanisen/teknisen harrastuneisuuden sekä osaamista ohjelmoitavien logiikoiden (esim. Siemens) parista.

Työntekijänä tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn
 • Tulet taitavasti toimeen eri sidosryhmien kanssa
 • Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja itseohjautuva
 • Haluat kehittää osaamistasi ja omaksut uudet asiat nopeasti

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa.

Kontram Oy

Kontram Oy on yksi Suomen johtavia kone- ja prosessiautomaation sekä mittaus- ja testauslaitteiden toimittajia. Kuluneiden vuosien aikana Kontram on tullut tunnetuksi erityisesti prosessiteollisuuden mittaus- ja säätölaitteiden toimittajana, mutta nykyisin tuotevalikoimaan kuuluu myös testaus- ja mittauslaitteita, sähkökomponentteja sekä käyttötekniikan tuotteita. Yrityksessä työskentelee yli 60 ammattitaitoista ja eteenpäinpyrkivää huippuammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 25 miljoonaa euroa. Kontramin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, mutta työntekijät toimivat aktiivisesti myös Tampereelta, Lappeenrannasta, Jyväskylästä ja Oulusta käsin.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Sara Näkki tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099562

Hae työpaikkaa!