Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097721

Tekninen asiantuntija, Kontram Oy, Jyväskylä

Kontram Oy

Haluaisitko työskennellä Suomen johtavan laitetoimittajan riveissä ja nautitko käsillä tekemisestä? Asiakasyrityksemme Kontram Oy kasvattaa tiimiään ja etsii lisäystä joukkoonsa Jyväskylän toimipisteelle. Teknisen asiantuntijan tehtävässä saat loistavan mahdollisuuden haastaa itseäsi hands-on tehtävien parissa ja pääset nauttimaan vaihtelevasta työarjesta. Tehtävä soveltuu esimerkiksi kehittymishaluiselle vastavalmistuneelle insinöörille tai jo hieman alan työkokemusta kerryttäneelle osaajalle. Hae tehtävää jo tänään, niin jutellaan lisää!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Kontram Oy

Paikkakunta: Jyväskylä

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, 12 kuukautta, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua Kontramille

Aloitusajankohta: Syksyllä 2023

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Kontramin teknisenä asiantuntijana tulet osaksi pientä ja ketterää Jyväskylän tiimiä, jonka lisäksi tukenasi on noin 60 muuta kollegaa ympäri Suomen. Työskentelet yhdessä Kontramin kemikaaliannostelujärjestelmistä ja venttiilihuollosta vastaavien kollegoiden kanssa. Kokemuksen karttuessa työnkuvaan on tarkoitus lisätä myös huollon, kokoonpanon ja ylläpidon tehtäviä yhdessä työparin kanssa asiakasrajapinnassa ympäri Suomen.

Tarjoamme:

 • Dynaamisen työyhteisön, jossa jaetaan tietämystä ja tuetaan kollegoita
 • Haasteellisen ja itsenäisen tehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alalla
 • Vaihtelevan työarjen korkealaatuisten teknisten tuotteiden parissa

Työllistyt tehtävään Academic Workin kautta, joten tukenasi on myös Academic Workin kattava osaaminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävät

 • Kokoonpanon, huollon, asennuksen ja käyttöönoton tehtävät
 • Jyväskylän varaston ylläpito ja hoitaminen
 • Huoltoraporttien kirjoittaminen ja muu hallinnollinen työ
 • Tiivis yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. kone-, energia- tai prosessitekniikka)
 • B-ajokortti
 • Kokemuksen karttuessa osittaista matkustusvalmiutta
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Aikaisempi työkokemus alalta (esimerkiksi asentajan, kunnossapidon, huoltoinsinöörin tai sellutehtaan operaattorin tehtävistä) sekä tekninen harrastuneisuus lasketaan eduksi. Lisäksi arvostamme harrastuneisuutta moottoreiden tai koneiden parista sekä valmiutta oppia perustason logiikkaohjelmointia (Siemens).

Työntekijänä tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

 • Tartut ahkerasti toimeen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja itseohjautuva
 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulet taitavasti toimeen myös muiden kanssa
 • Haluat kehittää osaamistasi ja omaksut uudet asiat nopeasti

Muuta tietoa:

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan syksyllä 2023
 • Kesto: 12 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua suoraan Kontramille
 • Sijainti: Kuormaajantie 3, Jyväskylä

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Kontram Oy

Kontram Oy on yksi Suomen johtavia kone- ja prosessiautomaation sekä mittaus- ja testauslaitteiden toimittajia. Kuluneiden vuosien aikana Kontram on tullut tunnetuksi erityisesti prosessiteollisuuden mittaus- ja säätölaitteiden toimittajana, mutta nykyisin tuotevalikoimaan kuuluu myös testaus- ja mittauslaitteita, sähkökomponentteja sekä käyttötekniikan tuotteita.

Yrityksessä työskentelee yli 60 ammattitaitoista ja eteenpäinpyrkivää huippuammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 25 miljoonaa euroa. Kontramin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, mutta työntekijät toimivat aktiivisesti myös Tampereelta, Lappeenrannasta, Jyväskylästä ja Oulusta käsin.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!