My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101309

Tekninen asiantuntija (sähkönjakelu), Siemens

Siemens Osakeyhtiö

Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä sähkönjakelujärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme sähkönjakeluverkon ammattilaista erityisesti pienjännitepuolelle mielenkiintoisten asiakasprojektien pariin. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Siemens Osakeyhtiö

Sijainti: Espoo

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Siemensin Electrification & Automation -yksikkö toimittaa asiakkailleen sähkönjakeluun liittyviä tuotteita ja palveluita. Siemensin tuotevalikoima kattaa niin virtuaaliset voimalaitokset, älykkään verkonhallinnan kuin innovatiiviset ratkaisut energian varastointiin.

Myynnin tuen tiimi toimittaa keski- ja pienjännitealueen jakelujärjestelmiä, sekä on mukana kehittämässä ratkaisuja asiakkailleen. Nämä projektit liittyvät mm. teollisuuteen, jakeluverkkoinfrastruktuuriin sekä voimalaitos-, tuuli- ja aurinkovoimakohteisiin, joiden kautta mahdollistetaan energian siirto- ja jakelu älykkäitä sähköverkkoja hyödyntäen. Tulet toimimaan keski- ja pienjännitealueen jakelujärjestelmien projektien parissa kehittäen tulevaisuuden innovatiivisia sähkönjakeluratkaisuja. Myynti- ja toteutusorganisaatiossa pääset osaksi osaavaa asiantutijatiimiä ja tuet hankkeita myyntiprosessista toteutukseen asti.

Tehtävän ensisijainen sijainti on Espoossa, mutta työskentely myös muilta paikkakunnilta on mahdollista. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä. Suomen lisäksi työtehtäväsi ulottuvat mahdollisesti myös Baltiaan ja muihin pohjoismaihin. Työ tapahtuu pääasiassa toimistolla tai etätyöskentelynä, mutta satunnaisesti käyntejä asiakaskohteissa.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden työskennellä merkityksellisellä toimialalla energia- ja sähkönjakelun parissa toimittamassa alan tuoreinta teknologiaa.
 • Mahdollisuuden työskennellä merkityksellisessä tehtävässä, jossa kehitetään uusilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla yhdessä asiakkaiden kanssa sähkönjakelun infrastruktuurin energiatehokkuutta ja toimitusvarmuutta
 • Joustavan etätyömahdollisuuden sekä kattavan perehdytyksen

Työtehtävät

 • Myynnin tiimin tukeminen teknisenä asiantuntijana
 • Tarjouslaskenta sekä tarjousaineiston laadinta
 • Teknisten konseptien määrittely
 • Laite- ja järjestelmätoimituksien koordinointi

Etsimme

 • Soveltuva sähkö- tai automaatioalan koulutustausta
 • Aikaisempaa työkokemusta teollisen mittaluokan sähkönjakeluun liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi toteutus- käyttöönotto- tai myyntitehtävistä vähintään parin vuoden ajan
 • Pienjännitekeskuksien ja -kiskosiltojen osaamista
 • Sujuva suomen sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Yhteistyökykyinen
 • Kiinnostunut asiakasrajapinnassa työskentelystä
 • Organisointikykyinen
 • Tarkka

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Siemens Osakeyhtiö

Lue lisää Siemensistä täältä!

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Anni Pikarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101309

Hae työpaikkaa!