chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099388

Tekninen myyjä, SMC Automation Oy, Tampere

SMC Automation Oy

Etsimme nyt teknistä myyjää asiakasyrityksellemme SMC Automation Oy:lle Tampereelle. Voit olla esimerkiksi urasi alussa oleva myyntihenkinen osaaja, sillä eniten arvostamme teknistä osaamista ja ennenkaikkea hyvää asennetta. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: SMC Automation Oy

Sijainti: Tampere

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

SMC on maailman suurin pneumatiikkatuotteiden valmistaja ja automaatioratkaisujen tuottaja, joten pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja koko ajan kehittyvien tuotteiden parissa. Työsi alkaa perehdyttämisjaksolla Espoossa, ja saat työhösi kokeneiden kollegoidesi tuen.

Teknisenä myyjänä tapaat SMC:n asiakkaita ja toimit konsultoivana apuna heidän tarpeisiinsa. Vastaat omista asiakkuuksistasi, ja laadit asiakkaiden tarpeiden mukaiset tarjoukset, sekä seuraat myyntiprosessien läpivientiä. Tässä roolissa pääset toimimaan monipuolissa tehtävissä konsultoiden jo olemassaolevia asiakkaita sekä myös haastamaan itseäsi prospektoinnin ja uusasiakashankinnan saralla.

Tarjoamme

 • Kiinteän kuukausipalkan ja bonusmallin
 • Kattavat henkilöstöedut
 • Mukavan työyhteisön, jossa työntekijät viihtyvät ja vaihtuvuus on pientä

Työtehtävät

 • Asiakastapaamiset ja asiakassuhteiden hallinta
 • Tarjousten laatiminen ja seuranta
 • Prospektointi ja uusasiakashankinta

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa insinöörikoulutusta, kuten koneautomaatio
 • Teknistä osaamista ja kiinnostusta teknisiä ratkaisuja kohtaan
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
 • B-ajokorttia

Pneumatiikan ymmärrystä arvostetaan, ja se luetaan hakijan eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Myyntihenkinen
 • Reipas ja kehityshaluinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

SMC Automation Oy

SMC on automaatio- ja pneumatiikkatuotteiden valmistaja, joka työllistää globaalisti yli 20 800 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Japanin Tokiossa josta käsin se on toiminut jo yli 60 vuotta. Laadukkailla tuotteilla sekä palveluilla SMC tukee automaatiota ympäri maailman yhteensä 83 maassa. Suomessa SMC Automation Oy palvelee asiakkaitaan 34 henkisen tiimin voimin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoon Matinkylässä ja alueellisia myyntikonttoreita yrityksellä on seitsemän. SMC:n asema paikallisilla markkinoilla on vahva etenkin elektroniikkateollisuudessa, mutta myös elintarvike-, metalli-, paperi-, pakkaus- ja prosessiteollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistajien keskuudessa. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteissa www.smc.fi.

Työnantajana SMC Automation Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ellinoora Arola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099388

Hae työpaikkaa!