My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101490

Tekninen Päällikkö, Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy, Helsinki

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:lle Teknistä Päällikköä metron liikenteenohjausjärjestelmähankkeisiin metron kapasiteetin noston palveluun. Tässä tehtävässä tulet toimimaan hankkeessa suunnittelusta toteutukseen osana projektitiimiä, tiiviissä yhteistyössä projektinjohtajan kanssa. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta, sekä relevanttia osaamista raideliikenne- tai automaatiojärjestelmähankkeista. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae paikkaa pian, sillä täytämme sen sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, vakituinen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Metro on keskeinen osa pääkaupunkiseudun joukkoliikennejärjestelmää, joka liikuttaa vuosittain lähes 90 miljoonaa matkustajaa. Lisääntyvien matkustajamäärien ansiosta Helsingin metrossa toteutetaan merkittävä päivitysohjelma tämän vuosikymmenen aikana järjestelmän luotettavuuden varmistamiseksi ja matkustajakapasiteetin lisäämiseksi. Päivitysohjelmalla varmistetaan liikenteen luotettavuus kehittämällä metron liikenteenohjauksen järjestelmiä ja siten mahdollistamalla nykyistä tiheävälisempi metroliikenne.

Teknisenä päällikönä tehtäviisi kuuluu metron liikenteenohjausjärjestelmäurakoiden suunnittelu periaatteiden asetanta, suunnittelun johtaminen, suunnitelmien hyväksyntä ja tarkastusprosessin valvonta. Lisäksi osallistut urakoihin kuuluvien hankintojen valmisteluun ja muiden sopimuksenmukaisten toimenpiteiden toteutukseen. Tehtäviisi kuuluu myös liikenteenohjausjärjestelmien kehittämistehtäviä sekä toimimista asiantuntijana erilaisissa työryhmissä.

Metron kapasiteettihankkeet-tiimissä osallistut metron automaatiotason nostoon. Hanke sisältää puoliautomaattisen junakulunvalvontajärjestelmän hankinnan valmistelun ja toteutuksen, ja vastuullasi on varmistaa, että valmis järjestelmä täyttää metron toiminnalliset, kunnossapidon ja mikä tärkeintä matkustajien tarpeet. Tässä ainutlaatuisessa hankkeessa vastaat monimutkaisesta ja haastavasta teknisestä kokonaisuudesta, mikä edellyttää soveltuvaa kokemusta ja näyttöjä aikaisemmalta työuralta.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin hankkeisiin, jotka hyödyttävät kymmeniä miljoonia matkustajia pääkaupunkiseudulla joka vuosi.
  • Kehittää osaamistasi alan ammattilaisten opastamana, saat kattavan opastuksen tehtävääsi ja tarvitsemiisi työkaluihin.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, virike-edun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.
  • Hybridityömahdollisuuden.

Työtehtävät

  • Osallistut järjestelmän integroinnin suunnitteluun ja toteutukseen, suurena painopisteenä olemassa olevan liikkuvan kaluston ja turvalaitteiden huomioiminen siirryttäessä uuteen järjestelmään.
  • Varmistat, että järjestelmän vaatimukset vastaavat käyttäjien ja kunnossapitäjien tarpeita.
  • Olet vastuussa järjestelmän määrittelystä ja kaikkien sidosryhmien koordinoinnista junakulunvalvontajärjestelmän vaatimuksien suhteen, jotta järjestelmäprojekti voi saavuttaa tavoitteensa laadun, kustannusten ja ajan suhteen.

Etsimme

  • Tehtävään soveltuvaa erityisosaamista raideliikenne- tai automaatiojärjestelmähankkeista
  • Insinööri- tai luonnontiedepohjaista tutkintoa
  • Sujuvaa Englannin ja Suomen kielen taitoa

Työskentelet Kaupunkiliikenteen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät yhteistyötaidot, pystyt työskentelemään paineen alaisena, ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen lähestymistapa ongelmanratkaisuun. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa, etkä pelkää haasteita.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja. Vastaamme Helsingin joukkoliikenneinfran, metrojunien ja raitiovaunukaluston liikennöinnistä, kunnossapidosta sekä kehittämisestä. Liikennöimme metroa ja raitiovaunua, järjestämme Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa päästöttömällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Työnantajana Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101490

Hae työpaikkaa!