chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15098358

Tiesuunnittelija, WSP Finland Oy

Haluatko jättää kädenjälkesi Suomen tieväylien kehittymiseen? Haemme nyt asiakkaamme WSP Finland Oy:n asiantuntevaan joukkoon suunnittelijaa monipuolisten tiesuunnittelun tehtävien pariin. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva osaaja tai jo kokeneempi alan ammattilainen, sillä tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi mukaan. Jos olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä infra-alan ammattilainen ja haluat päästä työskentelemään mielenkiintoisten tiehankkeiden parissa, niin hae paikkaa jo tänään! Etenemme hakuprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: WSP Finland Oy

Sijainti: Eri paikkakunnat

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Marraskuu/Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

WSP Finland Oy on yksi maailman johtavista rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Tiesuunnittelijana saat mahdollisuuden päästä työskentelemään erinomaisessa porukassa monipuolisten tiesuunnitteluun liittyvien hankkeiden parissa. Projektit ovat kestoltaan sekä kooltaan vaihtelevia ja liittyvät esimerkiksi maanteiden, kevyen liikenteen väylien sekä esimerkiksi ratahankkeisiin liittyvien väylien suunnitteluun. Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata henkilön taidoista ja kokemustasosta riippuen. Katsomme vahvana etuna, jos omaat jonkin verran kokemusta vastaavien suunnittelutehtävien parista. Tässä tehtävässä voit tilanteesi mukaan työskennellä joustavasti Helsingin tai Tampereen toimistolta hybridimallin mukaisesti.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa alan rautaisten ammattilaisten rinnalla
 • Kattavat kokonaisvaltaista työhyvinvointia tukevat työsuhde-edut (esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut sekä laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vakuutusturvan myös vapaa-ajallesi)
 • Henkilöstön viretapahtumat ylläpitämään hyvää työvirettä
 • Joustavan etätyömahdollisuuden
 • Erinomaisen työskentely-ympäristön keskeisellä sijainnilla olevasta modernista ja viihtyisästä toimistosta

Työtehtävät

 • Erilaiset tiesuunnittelun tehtävät
 • Yhteistyö projektitiimin kanssa
 • Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (esimerkiksi infra-, yhdyskunta- tai ympäristötekniikan parista)
 • Aikaisempaa työkokemusta tiesuunnittelusta
 • Ymmärrystä alalla käytetyn suunnitteluohjelman käytöstä (esim. AutoCAD, Novapoint tai Tekla Civil)
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Menestyäksesi roolissa olet

 • Tarkka
 • Oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
 • Hyvä kommunikoimaan
 • Tavoitteellinen ja innokas kehittämään osaamistasi

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

WSP Finland Oy

WSP on yksi maailman johtavista rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Kehitämme kestäviä ympäristöjä, elinvoimaisia kaupunkeja ja viihtyisiä rakennuksia 68 000 asiantuntijan voimalla. Suomessa projekteja johtaa, suunnittelee ja konsultoi yli 700 asiantuntijaamme. WSP suunnittelee ja kehittää erilaisia yhdyskuntarakentamisen ratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. He tarjoavat asiakkailleen erilaisia liikennesuunnittelun ratkaisuja, infrarakentamisen osaamista, rakenneteknistä suunnittelua sekä ympäristörakentamisen asiantuntijapalveluita.

Työnantajana WSP Finland Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ellinoora Arola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15098358

Hae työpaikkaa!