My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103867

Tuotantokoordinaattori, Suomen Tekojää Oy, Parkano

Suomen Tekojää Oy

Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen Tekojää Oy:lle motivoitunutta osaajaa monipuoliseen tuotantokoordinaattorin rooliin. Voit olla jo kokenut tuotannonsuunnittelija tai vasta opinnoistasi valmistuva tulevaisuuden ammattilainen - tässä roolissa ratkaisee halu ja motivaatio kehittyä urallasi ja olla osa kasvavaa huipputarinaa! Haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Suomen Tekojää Oy

Sijainti: Parkano

Ala: Manufacturing

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Tuotantokoordinaattorina Suomen Tekojää Oy:llä pääset työskentelemään monipuolisissa tuotannonsuunnittelun tehtävissä. Tulet yhteensovittamaan suunnittelua, tuotantoa ja materiaalihallintaa, ja toimimaan tärkeässä koordinaattorin roolissa näiden osa-alueiden välillä. Tässä roolissa työskennellään osittain asiakasrajapinnassa, joten hyvät kommunikaatiotaitosi ovat tärkeässä asemassa!

Suomen Tekojää on kasvava kylmätekniikan ja lämpöpumppujen toteuttaja. Heidän toimestaan on toteutettu mm. Nokia Areenan kylmätekniikka. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Parkanossa, ja roolissa menestyminen edellyttää läsnäoloa paikan päällä.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden kasvaa alan rautaiseksi ammattilaiseksi
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Työtehtävät

 • Tuotannonsuunnittelu
 • Tilausten hallinnointi sekä koordinointi
 • Työskentely sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tuotantotalouden insinööri)
 • Kykyä laajojen kokonaisuuksien hallintaan
 • Järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Itsenäinen ja aktiivinen
 • Vastuuntuntoinen
 • Halukas kehittymään ja oppimaan uutta

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Suomen Tekojää Oy

Suomen Tekojää Oy on parkanolainen perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia jäähdytys-, ilmankäsittely-, teollisuuskylmä- ja lämpöpumppuratkaisuja. Myymme ja valmistamme itse omat tuotteemme. Toimitamme tehdasvalmiit ratkaisut joko valmiiseen konehuoneeseen tai konehuonekontissa avaimet käteen – periaatteella. Tarjoamme palveluita koko projektisi elinkaaren ajalle suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen ja huoltopalveluihin saakka.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Laura Käräjämies tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103867

Hae työpaikkaa!