Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15095579

Työmaapäällikkö, Caverion Industria Oy, koko Suomi

Caverion Industria Oy

Etsitkö vastuullista tehtävää ja kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa projekteissa valtakunnallisesti? Etsimme nyt asiakkaallemme Caverionille työmaapäällikköä työskentelemään sähköasema- ja teollisuuden sähkönjakelun projektien parissa. Tässä roolissa tulet vastaamaan työmaan toiminnasta, henkilöstöstä sekä työturvallisuudesta. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo hieman kokemusta työnjohdosta sekä vastuusta ja haluat päästä kehittämään itseäsi työmaapäällikkönä. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta, sillä tulet työskentelemään eri työmailla koko Suomen alueella. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Caverion Industria Oy

Paikkakunta: Keski-Suomi

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Työmaat sijaitsevat ympäri Suomen

Aloitusajankohta: Syyskuu 2023

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Caverion Industria on edelläkävijä digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaitosten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Työmaapäällikön roolissa tulet toimimaan vastuussa sinulle nimetystä sähköasema työmaasta, jossa vastaat työmaan päivittäisestä toiminnasta, henkilöstöstä, sekä työturvallisuudesta. Työmaita voi sijaita valtakunnallisesti ja yhden projektin kesto vaihtelee. Tässä roolissa tulet työskentelemään omalla työmaalla 4 päivää viikosta.

Tarjoamme

  • Monipuoliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi sähköasema- ja teollisuuden sähkönjakelun projektien parissa.

Etsimme

  • Kokemusta työmaalla työskentelystä, työnjohto/muu toimihenkilö, rakenne- tai sähköprojektien parissa
  • Alalle soveltuva koulutus
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

  • Projektityön osaaja, joka pystyy hallitsemaan suuria kokonaisuuksia
  • Ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen
  • Hyvät johtamistaidot omaava tiimipelaaja

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Caverion Industria Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Työnantajana Caverion Industria Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!