chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099386

Työnjärjestelijä, Suomen Energia-Urakointi Oy, pääkaupunkiseutu

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suomen Energia-Urakointi Oy työnjärjestelijää monipuolisiin ulkovalaistuksen projekteihin. Tämä tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi sähkötekniikan osaamista kerryttäneelle loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle henkilölle. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenteesi ja kiinnostuksesi kehittyä urallasi ovat tärkeintä. Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Suomen Energia-Urakointi Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan/ Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Työnjärjestelijänä työskentelet yhdessä kokeneemman projektipäällikön sekä asentajien kanssa vaihtuvissa projekteissa pääkaupunkiseudun alueella. Päiväsi alkaa tyypillisesti yhteisellä palaverilla, jossa jaetaan työryhmille tehtävät. Vastuullesi työnjärjestelijänä kuuluu huolehtia, että työmailla on tarvittavat materiaalit mukana, jonka lisäksi seuraat ja valvot työmaan etenemistä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito aliurakoitsijoihin sekä hankkeiden raportointi tilaajajärjestelmiin. Aiempi tehtävään soveltuva työkokemus katsotaan eduksi, mutta menestymisen takaa ennen kaikkea itseohjautuva asenne työhön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työ on liikkuvaa pääkaupunkiseudun alueella, joten sinulla tulisi olla B-ajokortti.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä tehtävässä yrityksen sisällä
 • Kattavan perehdytyksen sekä mukavien ja asiantuntevien kollegoiden tuen
 • Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset itsenäisesti oppimaan uutta

Työtehtävät

 • Päivittäiset palaverit, joissa osallistut työryhmien työnjakoon
 • Työmaakäynnit ja työn seuranta
 • Hankkeiden raportointi tilaajajärjestelmiin
 • Yhteydenpito aliurakoitsijoihin

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta / opiskelija (esim. sähkö- ja automaatiotekniikka)
 • Sujuva suomen kielen taito
 • B-ajokortti, C-ajokortti katsotaan eduksi

Arvostamme, jos sinulla on

 • Tehtävään soveltuvan aiemman työkokemuksen sekä kokemuksen sähköasennuksesta ja sähköpätevyyden.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Yhteistyökykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava
 • Oma-aloitteinen
 • Kehittymishaluinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Suomen Energia-Urakointi Oy

Suomen Energia-Urakointi Oy on sähköisen yhdyskuntatekniikan palveluyritys. Palveluitamme ovat mm. sähköverkkojen, ulkovalaistuksen ja liikennevalojen sekä kojeistojen rakentaminen ja kunnossapito. Suunnittelupalveluita teemme ulkovalaistukseen. Toimintamme pääpaino on Uudenmaan alueella sekä Päijät-Hämeessä. Kuulumme KSS Energia -konserniin, joka tuottaa palveluita Kouvolan seudulla energiaverkkojensa asiakkaille sekä myy sähköä ja energiaosaamista myös Kouvolan ulkopuolelle.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Anniina Huhtala tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099386

Hae työpaikkaa!