chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099211

Työnjohtaja, GRK (useita sijainteja)

GRK Suomi Oy

Asiakkaamme GRK:n tiimi rataliiketoiminnan sähköjärjestelmien parissa kasvaa! Tarjolla on mielenkiintoinen paikka infrakohteiden, kuten rautateiden, metroinfran ja raitioteiden sähköjärjestelmiin liittyvissä projekteissa. Tehtävänäsi on johtaa työtä työmaalla ja varmistaa työn eteneminen sovitussa aikataulussa. Pääset heti vastuullisiin tehtäviin, joten odotamme sinulta jo aikaisempaa kokemusta rautateiden, metrolinjojen tai raitioteiden rakentamisen parista sekä työnjohdon tehtävistä. Lue lisää alta ja hae pikaisesti, sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löytyessä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: GRK Suomi Oy

Sijainti: Eri paikkakunnat

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Vakituinen, kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

GRK on ainoa suomalainen yritys, jossa rautateiden, metron ja raitioteiden suunnittelu, kunnossapito ja rakentaminen ovat samassa yrityksessä. GKR:n työkulttuuria kuvastavat rohkeus, asiakaslähtöisyys, sekä vapaus ja luottamus työntekijöihin. Sähköjärjestelmien rakentamisen tiimissä on mukava olla, sillä tiimiläiset puhaltavat yhteen hiileen ja töitä tehdään rennosti, mutta asiantuntevasti. Ympärillesi saat monia alan rautaisia ammattilaisia. Pääset vastaamaan työmaan puolella projektien sujuvasta etenemisestä sekä ohjaamaan työtä. Työmaalla ei tarvitse olla joka päivä, mutta kuitenkin säännöllisesti useampia päiviä kuukaudessa, jotta pysyt kärryillä tapahtumista. Työmaan sijainnit vaihtelevat projektien mukaan. Erityisesti kansainväliset projektit Viroon ja Ruotsiin ovat ajankohtaisia, joten pääsisit mahdollisuuksiesi mukaan johtamaan työtä kansainvälisessä ympäristössä. Projekteihin liittyen matkustamista Suomen ulkopuolelle (Viro tai Ruotsi) voi olla noin 2-4 kertaa kuukaudessa. Toivomme sinun pystyvän työskentelemään työmaan aikataulun mukaisesti, tarvittaessa toimistoaikojen ulkopuolella.

Tarjoamme

 • Viihtyisän ja avoimen työyhteisön
 • Vastuuta ja vapautta työhösi
 • Vakaan yrityksen tuen ja varmistuneet projektit pitkälle tulevaisuuteen
 • Mahdollisuuden päästä mukaan kansainvälisiin projekteihin

Työtehtävät

 • Työn johtamista työmaalla (sähköjärjestelmiin liittyvät projektit) – esimerkiksi työn etenemisen seuraaminen, tarvittaessa asentajien avustaminen, dokumentointi ja muut hallinnolliset tehtävät

Etsimme

 • Soveltuva koulutustausta (esim. AMK sähköinsinööri)
 • Kokemusta rautateiden, metrolinjojen tai raitioteiden sähköteknisestä rakentamisesta
 • Kokemusta työnjohdon tehtävistä
 • Sujuva suomen kielen taito

Katsomme eduksesi englannin kielen taidon.

Työntekijänä olet

 • Rohkea
 • Yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen
 • Yhteistyökykyinen
 • Vastuuntuntoinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

GRK Suomi Oy

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Virossa. Konsernin osaamisen keskiössä ovat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa. Konserni koostuu neljästä yhtiöstä 1.1.2023 alkaen; GRK Infra Oyj ja GRK Suomi Oy Suomessa, GRK Sverige AB Ruotsissa sekä GRK Eesti AS Virossa. Koko konsernissa työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2021 oli yli 430 miljoonaa euroa. Konsernin arvot kiteytyvät seuraavaan: "Me emme pelkää, me emme jahkaile, me emme käy vain töissä". Meillä kannustetaan rohkeuteen päätöksenteon ja haasteiden edessä sekä suoraviivaiseen asiakastyöhön. Yrittäjähenkisyys on osa kulttuuria ja luottamus työntekijöihin näkyy vapautena sekä vastuunantona. Lue lisää GRK:sta täältä.

Työnantajana GRK Suomi Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Outi Myttynen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099211

Hae työpaikkaa!