Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097389

Työnjohtaja, Tupala-Yhtymä, Lammi

Etsimme nyt asiakkaallemme Tupala-Yhtymälle uutta työnjohtajaa vastaamaan ympäristö- ja infrarakentamisen projekteista ja niiden läpiviemisestä. Jos sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutustausta ja vähän tuntemusta esim. rakennus- tai ympäristöalalta tai olet opintojen loppuvaiheessa ja innokas hyppäämään monipuoliseen rooliin kasvattamaan osaamistasi niin tässä voi olla mahdollisuus ottaa seuraava askel urallasi. Tupala-Yhtymä on ympäristörakentamisen erikoisosaaja jo yli 10 vuoden kokemuksella jossa koulutus ja kehitys on vahvasti läsnä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lue lisää alta ja hae jo tänään! Etenemme hakuprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Tupala-Yhtymä Oy

Paikkakunta: Kanta-Häme

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kokoaikatyö

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Tässä työnjohtajan tehtävässä pääset työskentelemään monipuoliseen rooliin ja vastaamaan maanrakennus- ja ympäristöprojektien läpiviemisestä. Vastaat samanaikaisesti muutamien eri projektien päivittäisestä työnjohdosta, yhteistyöstä sidosryhmien kanssa, lasket tarjouksia sekä raportoit ja valmistelet laskutuksia. Työ on liikkuvaa ja projektit voi olla laajasti etelä-suomen alueella. Työssä menestyy itsenäinen, luotettava ja hyvät sosiaaliset taidot omaava henkilö jolla on aito kiinnostus alaa kohtaan ja motivaatiota kehittyä ja kasvaa roolissa.

Tarjoamme

 • Monipuolisen työtehtävän
 • Roolin johon pääset myös vaikuttamaan omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden mukaan
 • Hyvän perehdytyksen tehtävään

Työtehtävät

 • Päivittäisen työn johtaminen
 • Yhteistyö tilaajien ja muiden sidosryhmien kanssa
 • Tarjouslaskenta, raportointi ja laskutusten valmistelu
 • Liikkuva työ eri työmaiden välillä

Etsimme

 • Henkilöä jolla on tehtävään sopiva esim. rakennus- tai ympäristöalan koulutus tai olet opintojen loppuvaiheilla
 • Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Ajokortti: B ja työturvallisuuskortti

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Yhteistyökykyinen
 • Oma-alotteinen ja itsenäinen
 • Hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimipelaaja

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Tupala-Yhtymä Oy

Tupala-Yhtiöt tarjoaa laadukkaita kokonaisratkaisuja maanrakentamiseen jo yli 10 vuoden kokemuksella. Meillä on kokemusta, osaamista sekä tarvittavat koneet ja laitteet parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Huolehdimme siitä, että projektit etenevät aikataulussa ja asiakkaan toiveet toteutuvat tinkimättömällä laadulla. Ympäristörakentaminen edellyttää erikoisosaamista, jota tarjoamme pitkän kokemuksen sekä jatkuvan koulutuksen ja kehityksen ansiosta.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!