Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097546

Työnsuunnittelija, Konecranes, Hyvinkää

Konecranes Finland Oy

Oletko kiinnostunut sähkölaitteiden valmistuksesta? Haluatko kerryttää arvokasta työkokemusta tuotannon parissa kansainvälisessä työympäristössä? Etsimme nyt Konecranesille työnsuunnittelijaa nostureiden sähkölaitevalmistuksen pariin Hyvinkään sähkölaitetehtaalle. Roolissa vastaat valmistuksen toimimisen edellytyksistä huolehtimalla materiaalien sekä työn samanaikaisesta kohtaamisesta yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Tehtävä sopii erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle tai jo kokeneemmalle tuotannonsuunnittelun ammattilaiselle. Jos olet valmis hyppäämään osaksi Konecranesin tiimiä, lue lisää alta ja hae jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Konecranes Finland Oy

Paikkakunta: Hyvinkää

Ala: Manufacturing

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, 12kk

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Työnsuunnittelijana vastaat valmistuksen toimimisen edellytyksistä huolehtimalla materiaalien sekä työn samanaikaisesta kohtaamisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun tuotannonsuunnittelutiimin kanssa, jotka auttavat sinut alkuun ja tarjoavat sinulle tukea päivittäisissä työtehtävissäsi. Tehtävä sopii erinomaisesti tuotantoympäristöstä kokemusta omaavalle tai juuri opinnoista valmistuneelle henkilölle, joka on motivoitunut oppimaan lisää sähkölaitevalmistuksesta sekä tuotannonsuunnittelusta. Olet tervetullut Konecranesille omana itsenäsi - erityisesti arvostamme sinussa loistavia tiimityöskentelytaitoja, reipasta asennetta sekä oppimisen intoa.

Tarjoamme

 • Arvokkaan mahdollisuuden päästä kehittämään taitojasi tuotantoympäristössä
 • Tiimin, jonka keskuudessa vallitsee keskinäinen luottamus sekä positiivinen yhdessä tekemisen meininki
 • Erinomaiset näkymät alan tulevaisuuteen ja kehitykseen johtavan nostolaitevalmistajan toimintaympäristössä
 • Joustavan etätyön

Työtehtävät

 • Tuotannon osalistojen luonti Teamcenter ohjelmassa sähkösuunnittelun osalistan pohjalta ja niiden siirtäminen ja rikastaminen SAP ERP järjestelmässä
 • Vaiheketjujen luonti sisältäen tuotannon ajoituksen sekä tavoite työtunnit eri työvaiheille
 • Materiaalien vapauttaminen ostoon
 • Muutosten hallinta ennen tuotannon aloitusta sekä tuotannon aikana
 • Sähkösuunnitteluun ja tilauksiin liittyvien epäselvyyksien selvittäminen tarvittaessa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi sähkö- tai tuotantotalouden opintoja)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Aikaisempaa kokemusta tuotantoympäristöstä esim. kesätöistä
 • Perinteisten toimistotyökalujen ja -järjestelmien hallintaa

Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on periksiantamaton ja energinen ”hands on” -asenne. Sinulla on utelias mieli ja haluat oppia sekä ottaa selvää uusista asioista.

Arvostamme, jos sinulla on

 • SAP ja Teamcenter tuntemusta
 • katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen tai tiedon tuotannonsuunnittelusta käytännössä tai teoriassa sekä tuntemuksen sähkökomponenteista sekä sähkölaitteiden valmistuksesta

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!