Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

ID: 14980430

Myynnillinen rekrytoija Academic Workille!

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Kokoaika
  • Toimeksianto : Rekrytointi
  • Kategoria: Rekrytointikonsultti
  • Aloituspäivä: Helmikuu 2017

Menestyneillä urheilijoilla on yleensä kolme yhdistävää ominaisuutta: kunnianhimo, motivaatio ja periksiantamattomuus. Samat ominaisuudet löydät tulevista kollegoistasi Academic Workilla. Meillä pärjäävät henkilöt, jotka haluavat olla parhaita ja kehittyä jatkuvasti. Meillä pelaat voittajatiimissä! Academic Work on Pohjoismaiden johtava nuoriin ammattilaisiin erikoistunut rekrytointiyritys, jossa kunnianhimo, motivaatio ja periksiantamattomuus palkitaan. Kasvua tahkoava tiimimme etsii kahta uutta kasvuntekijää liittymään joukkoomme. Tämä paikka on sinulle, joka haluat hieman enemmän – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

Työtehtävät

”Rekrytointi Academic Workilla on myynnillistä, nopeatempoista ja monipuolista. Työskentelen yritysten johtavien henkilöiden kanssa, ja asiakasportfoliooni kuuluu sekä eri alojen markkinajohtajia että pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Pääsen työssäni kehittämään suhteita niin asiakkaiden, konsulttien kuin työnhakijoidenkin kanssa, ja pystyn omalla panostuksellani vaikuttamaan suoraan työni lopputulokseen. Kollegani ovat kunnianhimoisia sekä tuloshakuisia, mutta meille on myös tärkeää tukea toisiamme ja iloita toistemme menestyksestä. Ilmapiiri Academic Workilla kannustaa aidosti kehittymään.” Näin kuvaa työtään Mikael, yksi rekrytoijistamme. Rekrytoijana Academic Workilla tehtävänäsi on varmistaa asiakkaittesi menestys rekrytoimalla tulevaisuuden talentteja ja huolehtimalla, että asiakkaiden henkilöstötarpeet täytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Työtehtäviisi kuuluvat: * Rekrytointi: Vastuullasi on koko rekrytointiprosessin onnistuminen, lähtien vaatimusprofiilin luomisesta yhteistyössä asiakkaan kanssa, hakijoiden seulontaan, haastatteluihin ja hakijoiden esittelyyn asiakkaalle. Suunnittelet ja toteutat itse omat prosessisi. * Asiakassuhteet: Kehität yhdessä Account Managerin kanssa asiakassuhteita, ja kasvatatte yhteistyötä uudelle tasolle. Käyt viikoittain asiakastapaamisissa ja pyrit jatkuvasti kasvattamaan omaa asiakasportfoliotasi, esimerkiksi lisämyynnin avulla. * Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit rekrytoitujen konsulttien hallinnollisena esimiehenä ja huolehdit suhteen kehittämisestä toistuvien keskustelujen, tapaamisten ja hallinnollisten tehtävien hoitamisen kautta. Miksi Academic Work? Academic Work on laadukkaasti ja intohimolla asiakkaitaan palveleva henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Tavoitteemme on tuplata yrityksemme liikevaihto vuoden 2018 loppuun mennessä. Suomessa olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 20 % vuosivauhtia ja kasvumme kiihtyy entisestään. Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat ja osaavat työntekijät, sekä kannustava yrityskulttuuri. Me tarjoamme sinulle: * Työtä jolla on suuri merkitys. Vuosittain yli 1500 osaajaa työllistyy Suomessa kauttamme, pääasiassa IT-, tekniikka- ja taloushallinnon aloille. Sinun työsi auttaa ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alan työhön. * Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittymiselle, jotta saat eväät kehittyä menestyväksi rekrytoinnin ja asiakastyön ammattilaiseksi. * Alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi tuloksillasi. * Energisen kulttuurin ja ainutlaatuisen tiimin: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo sekä tiimitsemppi.

Etsimämme henkilö on

Rekrytoijana menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta ihmisiin ja halua luoda sekä ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiin, työnhakijoihin, konsultteihin ja kollegoihin. Olet etsimämme henkilö mikäli motivoidut korkeista tavoitteista, ja työssäsi sinua ajaa eteenpäin halu saavuttaa hyviä tuloksia. Olet kilpailuhenkinen, myös leikkimielessä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. Nautit vastuun saamisesta, ja työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kun tiimissäkin, ja tartut työhön positiivisella ja energisellä asenteella. Tämän lisäksi: * Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulutausta * Olet kiinnostunut rekrytointialasta sekä liiketoiminnasta * Sinulla on kokemusta palvelutyöstä ja asiakaskontakteista, eduksi katsotaan, jos sinulla löytyy kokemusta myyntityöstä * Suomen lisäksi sinulta sujuu englannin kieli * Sinulla on B-ajokortti Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi. Aloitus: Helmikuun alussa tai sopimuksen mukaan Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin Kesto: Vakituinen Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki Palkka: Pohja + provisio + bonukset Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman Julkaisupäivämäärä: 12.12.2016 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](http://talentacquisitionhel@academicwork.fi/). Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Infoa asiakkaasta

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta [meistä](http://www.academicwork.fi/ura-meilla/). Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Hae työpaikkaa

Hae heti syöttämällä sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään sosiaalisen median tileilläsi.

Maija Björkman

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Maija Björkman tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14980430