Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

ID: 14981495

Reception Manager Academic Workille

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Kokoaika
  • Toimeksianto : Rekrytointi
  • Kategoria: Asiakaspalveluvastaava
  • Aloituspäivä: Maaliskuu 2017

Etsimme energiseen joukkoomme Reception Manageria äitiysloman sijaisuuteen! Olet oma-aloitteisen työotteen omaava asiakaspalvelun virtuoosi, joka nauttii haasteista sekä suurien kokonaisuuksien hahmottamisesta. Pidät monta lankaa käsissäsi yhtä aikaa, ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen tärkeyden ja tsemppaat aulapalvelutiimiäsi omalla esimerkilläsi. Academic Work on henkilöstöpalvelualalla toimiva kasvuyritys. Suomessa olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 20 % vuosivauhtia ja kasvumme kiihtyy entisestään. Tavoitteenamme onkin tuplata yrityksemme liikevaihto vuoden 2018 loppuun mennessä ja haluamme juuri sinut osaksi menestystarinaamme. Kun kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä, ja myös upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work is Home of The Young Professionals.

Työtehtävät

Reception Managerin työnkuva muodostuu aulapalveluidemme laadun varmistamisesta ja kehittämisestä eri sidosryhmillemme sekä esimies- ja projektinjohtotehtävistä. Vastuullasi on taata laadukas asiakaspalvelukokemus jokaiselle vieraallemme. Otat toimistollemme tulevat vieraat vastaan iloisella ja lämpöisellä asenteella sekä huolehdit heidän viihtyvyydestään ja aulapalvelun toimivuudesta. Pystyt palvelemaan asiakkaita laadukkaasti, joustavasti ja ystävällisesti kiireisissäkin tilanteissa. Ymmärrät ensivaikutelman merkityksen ja sinulla on hyvä tilannetaju. Esimiestehtäväsi muodostuvat pääosin resursoinnista, mahdollisista rekrytoinneista sekä aulapalvelutiimin lähiesimiehenä toimimisesta. Meillä suositaan coachaavaa johtamistyyliä, joten osaat olla innostava, motivoiva ja johdat tiimiäsi itsenäiseen työhön esimerkillisellä toiminnallasi. Aulatyöskentelyn ja esimiestyön lisäksi tehtäviisi kuuluu mielenkiintoisia tapahtumia ja projekteja. Tulet olemaan tärkeässä roolissa uuden toimistomme avaamisessa ja muutossa, sekä pääset auttamaan erilaisten tapahtumien, kuten 10-vuotisjuhlamme, järjestämisessä. Lisäksi suunnittelet ja kilpailutat toimiston ostoja. Ymmärrät yksityiskohtien merkityksen, mutta osaat myös yhdistää palapelin palaset yhdeksi onnistuneeksi kokonaisuudeksi.

Etsimämme henkilö on

Reception Managerina toimit Academic Workin kasvoina ulospäin ja yrityskulttuurimme saumattomana edustajana. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on rautaiset asiakaspalvelutaidot sekä energinen ja positiivinen asenne työhön. Ymmärrät tiimityöskentelyn merkityksen, mutta samalla sinulla on oma-aloitteinen sekä itsenäinen työote. Omaat työtä pelkäämättömän asenteen, ja laadukas asiakaspalvelukokemus on sinulle sydämen asia. Tämän lisäksi pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi paineenkin alla ja hahmottamaan suuria kokonaisuuksia. Asiakaspalvelussa työskentely on sinulle tuttua, minkä lisäksi toivomme sinulta kokemusta projektien parissa työskentelemisestä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä (esim. aulavastaava, toimistovastaava), esimieskokemus, sujuvan tekstin kirjoittaminen sekä ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää: * Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa * Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta * Suurien kokonaisuuksien ymmärtämistä ja hallitsemista * Energistä ja positiivista asennetta * Vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta * Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa * B-ajokorttia Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi. Aloitus: Maaliskuu 2017 Työmäärä: Kokoaikainen Kesto: 12 kuukautta Paikka: Helsinki Palkka: Sopimuksen mukaan Julkaisupäivämäärä: 9.1.2017 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](http://talentacquisitionhel@academicwork.fi/). Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Infoa asiakkaasta

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta meistä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Hae työpaikkaa

Hae heti syöttämällä sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään sosiaalisen median tileilläsi.

Maija Björkman

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Maija Björkman tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14981495