Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

ID: 14987714

Sales Trainee Academic Workille!

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Osa-aika, osa-aika
  • Toimeksianto : Rekrytointi, vakituinen
  • Kategoria: Myyntiassistentti
  • Aloituspäivä: Syyskuussa 2017

Voisiko myyntityö olla sinun urasi? Etsimme nyt Academic Workille opiskelijoita, jotka haluavat kartuttaa arvokasta työkokemusta B2B- myynnin parissa ja kehittyä tulevaisuuden huippumyyjiksi. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse – asenne ratkaisee! Hae jo tänään ja liity Suomen kovimpaan myyntiorganisaatioon.

Kuvaus

Academic Work on voimakkaasti kasvava henkilöstöpalvelualan yritys. Henkilöstömme määrä on tuplaantunut vuodesta 2016 ja tavoitteenamme on kaksinkertaistaa liikevaihtomme aikavälillä 2015–2018. Saavuttaaksemme tavoitteemme haluamme sinut osaksi myyntitiimiämme, joka koostuu yli 30:stä Account Managerista. On meidän etumme, että onnistut työssäsi – tuemme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, kehitämme asiantuntijuuttasi koulutuksilla ja palkitsemme tuloksesta. Lue lisää meistä työnantajana kotisivuiltamme https://www.academicwork.fi/ura-meilla.

Työtehtävät

”Uskon että jokainen suuri matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. Minun kohdallani ensimmäinen askel kohti yritysmyyjäksi kehittymistä oli Sales Traineen työ. Kyseinen työ kehitti minua ratkaisumyyjänä todella paljon. Opin soittotyön merkityksen myynnissä sekä siinä tarvittavan pitkäjänteisyyden ja sinnikkyyden. Työn parasta antia on buukkausten onnistuminen, yritysmyyntitapaamiset sekä mieletön työporukka, joka kannustaa ja tukee päivittäisessä tekemisessä. Pisteenä i:n päälle sain juuri tietää, että minut on valittu jatkamaan kokoaikaisen Account Managerin roolissa syksyllä 2017!" Francois Ossou, Sales Trainee Myynnin traineen ensisijainen työtehtävä on uusien potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen eri kanavia hyödyntäen sekä tapaamisten sopiminen yrityksien johdon kanssa. Opit tuntemaan monipuolisen asiakaskuntamme aina pienyrityksistä Suomen suurimpiin yrityksiin saakka. Tämän lisäksi pääset tutustumaan tarkemmin yksittäisiin yrityksiin, heidän toimialaansa ja organisaatiorakenteeseensa ja saat nopeasti laajan kokonaiskuvan Suomen työmarkkinoista. Tämän lisäksi pääset seuraamaan kokeneiden Account Managereiden asiakastapaamisia aitiopaikalta, ja tämän myötä tutustumaan koko myyntiprosessiin. Traineen työkuvaan kuuluvat myös muut avustavat myynnin tehtävät, kuten esimerkiksi sopimusten ja tarjousten kirjoittaminen, erilaiset selvitystyöt ja toimialakatsaukset.

Etsimämme henkilö on

Etsimme myyntihenkisiä korkeakouluopiskelijoita, joilla on kasvunnälkäinen asenne sekä motivaatiota kehittyä huippumyyjiksi! Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus nähdään etuna, mutta aito kiinnostus ja asenne B2B- myyntiä kohtaan on tehtävän kannalta tärkeintä. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea tuloshakuinen ja sinnikäs ja nauttii itsenäisestä ja aktiivisesta työskentelystä. Tavoitteena on, että myynnin traineemme olisivat valmistuessaan valmiita siirtymään kokoaikaiseen Account Managerin positioon. Etsimämme henkilö on korkeakouluopiskelija, jolla on * Kiinnostus ratkaisumyyntiä kohtaan * Vahva tuloskeskeinen asenne ja terve kilpailuvietti * Sinnikäs, periksiantamaton ja itsenäinen työskentelyote * Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen * B-ajokortti, jotta pääset ajamaan tapaamisiin firman autoilla Uskallatko tarttua puhelimeen ja rennon itsevarmalla otteella vakuuttaa korkean tason johtajia siitä, että Academic Work olisi mainio vaihtoehto nuorten ammattilaisten rekrytointi- ja henkilöstöpuolen kumppaniksi? Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja haluat liittyä tulosta tahkoavaan tiimiimme, hae jo tänään! Aloitus: Syyskuussa 2017 Työmäärä: Osa-aikainen toimistotyöaikoihin riippuen työntekijän opiskelutilanteesta, minimissään 15 tuntia/viikko Kesto: Vakituinen työsuhde Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki Palkka: Tuntipalkka + bonus Julkaisupäivämäärä: 15.8.2017 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Infoa asiakkaasta

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta ura meillä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Hae työpaikkaa

Hae heti syöttämällä sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään sosiaalisen median tileilläsi.

Maija Björkman

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Maija Björkman tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14987714