Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

Tilaa
ID: 15000509

Tuotantoinsinööri uudisrakentamiseen Peabille!

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Kokoaika, Kokoaikainen
  • Toimeksianto : Rekrytointi, Vakituinen
  • Kategoria: Tilasuunnittelija
  • Aloituspäivä: Mahdollisimman pian

Haluatko työskennellä tuotantoinsinöörinä uudisrakentamiseen parissa osana isoa kansainvälistä yritystä? Kiinnostaako sinua työskentely talossa, jossa saat tuen kokeneemmilta kollegoilta, yhteishenki on hyvä ja saat kasvaa omien kiinnostustesi mukaan? Olet tehtävään soveltuvan koulutuksen loppumetreillä ja omaat hieman työkokemusta esimerkiksi harjoitteluiden kautta? Jos vastauksesi kysymyksiin on ”kyllä”, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista tuotantoinsinööriä pääkaupunkiseudulle! Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Peab Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [hel02@academicwork.fi](mailto: hel02@academicwork.fi).

Työtehtävät

Tuotantoinsinöörinä toimenkuvaasi kuuluu uudisrakentamisen aikataulujen suunnittelua sekä valvontaa ja kustannusennusteiden laadintaa. Viikoittaiset työtehtäväsi sisältävät myös suunnittelun ohjausta, sekä suunnitelmajakeluihin ja – katselmuksiin osallistumista. Lisäksi osallistut hankintoihin sekä lisä- ja muutostöiden hallintaan. Työmaasi tulee tarkentumaan rekrytointiprosessin loppuvaiheessa. Työtehtäviisi kuuluu: * Aikataulujen, laadun ja kustannusten seuranta ja valvonta * Tilaajayhteistyö: lisä- ja muutostyöt * Hankinnat * Yhteydenpito urakoitsijoihin ja suunnittelijoihin Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa tuotantoinsinöörin työssä oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Asiakasyrityksessämme yhdistyy sekä ison kansainvälisen toimijan, että pienemmän ja ketterämmän talon hyvät puolet, ja henkilöstötyytyväisyys on yksi yrityksen tärkeimmistä arvoista.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on opintojen loppusuoralla tai vastavalmistunut rakennustekniikan insinööri tai rakennusmestari (AMK). Olet kerryttänyt jo hieman kokemusta työmaalla työskentelystä, esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta. Olet etsimämme henkilö, mikäli halu oppia uutta ja työskentelet sujuvasti tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on: * Soveltuva rakennustekniikan korkeakoulututkinto (insinööri tai mestari) * Rakennustyömaakokemusta * Oppimishaluinen ja innokas asenne * Hyvät vuorovaikutus ja tiimityöskentelytaidot * Sujuva suomen kielen taito Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Mahdollisimman pian Työmäärä: Kokoaika Kesto: Vakituinen Paikka: Pääkaupunkiseutu Palkka: Sopimuksen mukaan Julkaisupäivämäärä: 22.1.2018 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel02@academicwork.fi](mailto: hel02@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme [https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi](https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi) Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa [www.academicwork.fi](http://www.academicwork.fi/).

Infoa asiakkaasta

[Peab-konserni](http://www.peab.fi/) on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 13 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,8 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. Peab tarjoaa monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa sekä osaavan työyhteisön tuen mielekkäässä työympäristössä.

Hae työpaikkaa

Emmi Kiiskilä

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Emmi Kiiskilä tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 15000509