Academic Work teekkareiden Jäynäkilpailussa

huhti 2017 Työ ja Ura

Osataanko työelämässä tehdä teekkarijäyniä? Katso mitä tapahtuu, kun Academic Work ja T2H Rakennus päättävät jäynäyttää uusia rekrytoijia!

Bild

Entä jos sinulta kysyttäsiin horoskooppomerkkiäisi työhaastattelussa? 

On yleinen harhaluulo, että opiskelijana kannattaa pitää hauskaa, sillä työelämässä sille ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia. Academic Work haastaa tämänkin oletuksen ja olemme sitä mieltä, että töissä saa ja pitää olla hauskaa! Välillä myös saattaa joutua vähän jäynäytetyksikin työkavereiden toimesta.

Saimme kutsun sponsoroimaan Otaniemen teekkareiden järjestämää Jäynäkilpailua loppuvuodesta 2016. Halusimme itsekin hieman jäynäyttää, joten haastoimme mukaan asiakkaamme T2H Rakennuksen, joka rakastaa opiskelijatoimintaa yhtä paljon kun mekin. Tällä kertaa käänsimme perinteisen jäynäasetelman ympäri, ja jäynäytimme uusia rekrytoijiamme teekkareiden sijaan. Tervetuloa Academic Workille Rasmus ja Anni!

Katso alla olevasta videosta miten uudet rekrytoijamme reagoivat!

  • Vantaa Kokoaika 1 kuukautta sitten
  • Vantaa Kokoaika 1 kuukautta sitten

T2H Rakennus etsii tällä hetkellä tulevaisuuden tähtiä joukkoonsa!

T2H Rakennus Oy rakentaa ihania koteja käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja tyyliä arvostaville asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Rakenteilla on tällä hetkellä noin 800 asuntoa, joista yksikään ei ole myymättä. T2H Rakennus Oy on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että T2H Rakennus hoitaa tontin hankinnan ja suunnittelee ja rakentaa ennakkomarkkintikohteet itse. Tarjolla on monipuolisia urapolkuja eri taustoista tuleville rakennusalan ja muiden alojen ammattilaisille. T2H:n palveluksessa on 70 toimihenkilöä ja hankkeissa työskentelee alihankintayritykset mukaan lukien yhteensä yli 700 työntekijää. Yritys kasvaa nopeasti, ja on isossa roolissa mm. Vantaan Kivistön ja Tampereen Vuoreksen arvostettujen asuinalueiden rakennushankkeissa. Tänä vuonna T2H:n liikevaihto tulee olemaan noin 80 miljoonaa euroa. T2H:n työkulttuurissa yhdistyvät pienemmän yrityksen joustavuus ja notkeus sekä isomman yrityksen vakaus.

T2H Rakennus haluaa olla urasi rakentaja ja rekrytoi mielellään joukkoonsa vielä opiskelevia tai vastavalmistuvia tulevaisuuden tähtiä. Katso alla olevasta videosta, minkälaista on olla töissä T2H Rakennuksella.

Jaa kaverille