Branch Manager Henrietta ottaa Keilarannan haltuun

kesä 2017 Rekrytointi

Henrietta Törnblom vaihtaa pestinsä Consultant Managerina ja Team Managerina syksyllä Branch Managerin töihin Academic Workin upouudella Espoon toimistolla. Törnblom aloitti uransa Academic Workilla osa-aikaisena Brand Ambassadorina kasvatustieteiden opintojensa ohella viisi vuotta sitten. Maisteriksi valmistuttuaan hänestä tuli kokoaikainen työntekijä. Branch Managerina hänen visionsa on ihmisten hyvinvointia tukeva yrityskulttuuri. Törnblomin sanoin – kaikki lähtee ihmisistä.

Bild

Henrietta Törnblom, tai tuttavallisemmin Henni, työskentelee vielä hetken aikaa Consultant Managerina ja Team Managerina, eli rekrytoinnin parissa ja tiimiesimiehenä. Syksyllä avautuvat ovet Academic Workin aivan uuteen toimistoon Espoon Keilarantaan, jota Törnblom tulee johtamaan Branch Managerina.

Törnblomin ura Academic Workilla alkoi jo yli viisi vuotta sitten. Törnblom työskenteli työnhakijoiden F2F-kontaktoinnin parissa Brand Ambassadorina eli promoottorina osa-aikaisesti opintojensa ohessa. Valmistuttuaan kasvatustieteen maisteriksi Törnblom aloitti kokoaikaisen työskentelyn rekrytointipuolella Consultant Manager Traineena. Pitkänä sivuaineena Törnblom opiskeli johtamista. Traineesta matka jatkui Consultant Manageriksi, eli rekrytointipäälliköksi, ja viimeiset puolitoista vuotta Törnblom on toiminut lisäksi Team Managerina.

Vapaa-aikanaan Törnblom rentoutuu urheilun parissa. Hän pelaa divaritasolla käsipalloa, harrastaa juoksemista sekä talvisin kavereidensa kanssa jääkiekkoa. Törnblom onkin kivikova HIFK-fani, joka mahdollisuuksien mukaan käy lähes jokaisessa suosikkijoukkueensa kotipelissä. Arkeen tuovat iloa urheilun lisäksi ystävät, hyvä ruoka ja penkkiurheilu aviomiehen kanssa.

Syksyn uudet kuviot

Syksyllä Törnblomin työnkuva muuttuu hänen aloittaessa työnsä Branch Managerina. Branch Managerin roolissa Törnblom tulee keskittymään esimiesrooliin, ohjaten, tukien ja johtaen koko toimistoa Espoossa. Hänen vastuullaan tulee olemaan sekä työntekijöiden että asiakkaiden tyytyväisyydestä, tulosten syntymisestä ja nopean kasvun edistämisestä huolehtiminen. Tieto saadusta paikasta tuli erittäin iloisena yllätyksenä.

"Kuultuani paikan saamisesta olin äärimmäisen iloinen, mutta samalla tosi otettu ja nöyrä, että sain näin ison vastuun."

Uudelta rooliltaan Törnblom odottaa todella sitä, että hän pääsee itse oppimaan paljon ja viemään Academic Workia eteenpäin vielä isommassa mittakaavassa kuin aiemmin. Törnblom haluaa esimiehenä innostaa kollegoitaan tekemään tulosta toimimalla itse esimerkillisesti. Tärkeintä Törnblomille on se, että työpaikalla vallitsee energinen ja lämminhenkinen kulttuuri, jossa aidosti välitetään toisistaan - vain sitä kautta syntyy kovia tuloksia. Hän arvelee kasvatustieteellisen taustansa näkyvän siinä, kuinka tärkeänä hän pitää työntekijöiden hyvinvointia ja työpaikan kulttuuria.

"Mun visio on se, että kaikki lähtee oikeista ihmisistä sekä vahvasta yrityskulttuurista. Jokaisen pitää tuntea, että omalla työllä on merkitys ja työpanosta arvostetaan ja että on kiva tulla töihin. Tuloksia ei tule, jos ihmiset eivät voi hyvin."

Espoon toimisto tulee olemaan uuden alku, joten Törnblom tulee olemaan tärkeässä roolissa sen varmistamisessa, että myös uuteen toimistoon saadaan Academic Workille ominainen hyvä ja avoin kulttuuri, jossa ihmiset viihtyvät. Sen eteen Törnblom on valmis tekemään töitä.

Joka kuukausi Academic Workin työntekijät istuvat tunniksi alas juttelemaan esimiehensä kanssa. Keskusteluissa ei puhuta ainoastaan tuloksista, vaan ollaan aidosti kiinnostuneita siitä, mitä työntekijälle kuuluu. Samankaltaista sparrausta on tarjolla myös esimiehille. Academic Workista onkin luotu mahdollisimman kannustava ympäristö niin työntekijöille kuin esimiehillekin. Esimieskoulutuksia on tarjolla kattavasti ja paljon, ja tukea on aina saatavilla.

Academic Work suunnannäyttäjänä

Academic Work on kovassa nousussa. Ensi vuonna liikevaihdolle on ennustettu jopa 30 prosentin nousua. Törnblom nostaa kasvusta ja innovaatiosta esimerkkinä esille Academyn. Supersuosittu Academy on 12 viikon kiihdetyn oppimisen metodilla toteutettava koulutus, jonka päätteeksi sen suorittaneille taataan varma työpaikka. Ensimmäinen kurssi keskittyy Java-konsultteihin.

Academic Workin tavoitteena onkin olla asiakkaidensa ykköskumppani ja johtava toimija nuorten ammattilaisten henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa.
Saavuttaakseen tämän on jatkuvasti arvioitava työmarkkinoiden kehitystä ja luoda uusia lähestymistapoja ja ratkaisuja siihen, kuinka heidän palvelunsa voivat vastata muuttuneiden työmarkkinoiden tarpeisiin. Työmarkkinoiden tarpeisiin vastaamisesta loistavana esimerkkinä toimiva Academy luotiin alun perin vastaamaan IT-alan osaajapulaan, mutta konseptilla on laajoja soveltamismahdollisuuksia.

Henrietan rooli Branch Managerina on keskeinen, kun Academic Workin tuttua innovatiivisuutta ja nopeaa kasvua tullaan toteuttamaan myös Espoon toimistolla.

Jaa kaverille