Meillä on mitä kertoa - vauhdikkaasti kasvava bisnes kaipaa tarinoillemme kertojaa

touko 2018 Työ ja Ura

Minkälaista on markkinointi- ja viestintätyö yrityksessä, jonka liikevaihto kasvaa yli 50% vuodessa?

Bild

”Mutta jos me tiedettäisiin näistä vuosi etukäteen, niin tämä ei olisi Academic Work”, totesi toimitusjohtajamme Stefan Heinrichs taannoin palaverissa, kun keskusteltiin, miten viestiä lähes kymmenestä täysin uudenlaisesta meillä auenneesta sisäisestä työpaikasta.

Tuo lausahdus jos joku tiivistää viestintä- ja markkinointityön parhaat ja välillä haastavimmatkin  puolet tässä firmassa. Asiat, joita meillä tapahtuu viikoittain ja kuukausittain ovat niin siistejä, että niistä todellakin kehtaa kertoa maailmalle. Olen itse toiminut Content Managerina Academic Work Suomella vuoden verran ja sinä aikana olemme mm.:

  • Valmistautuneet starttaamaan Suomessa uudenlaisella konsultointiliiketoiminnan konseptilla (Digitalent)
  • Ansainneet erittäin korkeat tulokset asiakastyytyväisyystutkimuksissa
  • Rekrytoineet lähes sataa uutta sisäistä työntekijää      
  • Rikkoneet kaikki aiemmat ennätyksemme niin myynnissä kuin operatiivisellakin puolella
  • Avanneet Helsingin rinnalle toisen toimiston Espoon Keilarantaan
  • Käynnistäneet start-upin, joka menestyksekkäästi kouluttaa mm. uusia koodareita kiihdytetyn oppimisen mallilla (Academy Finland)
  • Julkistaneet, että aiomme olla 100 miljoonan yritys vuonna 2022

Ja noin sata muuta asiaa, joista todellakin haluaisimme viestiä tehokkaammin. Samalla haluamme myös tuottaa oivaltavaa, ilahduttavaa ja auttavaa sisältöä meille tärkeääkin tärkeämmille nuorille ammattilaisille sekä tietenkin rakentaa viestinnän ja markkinoinnin voimin entistäkin parempaa suhdetta asiakkaidemme kanssa, jotka mahdollistavat tämän kaiken.

Alkaako tätä lukiessa valjeta, että saatamme tarvita markkinointiimiimme lisää tekijöitä?

Siinä olet oikeassa. Jos digitaalinen tarinankerronta nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä on sinun juttusi, saatat olla etsimämme Content Team Manager. Me tarjoamme tarinan aiheet, upean ja lämminhenkisen tiimin ja jokaisessa päivässä näkyvän ja tuntuvan kulttuurin, jonka kaltaista en ainakaan itse ole kokenut vielä koskaan missään muualla.

Tekstin kirjoittaja Sanni Juoperi työskentelee Academic Workin Content Managerina, ja verkostoituu mielellään kanssasi.

Jaa kaverille