Grant Thorntonilla tilintarkastusharjoit- telijatkin pääsevät heti haastamaan itseään

syys 2017 Työnhaku

Linda Blomberg, Hankenin laskentatoimen opiskelija, haki Grant Thorntonille harjoittelijapaikkaa keväälle 2016 Academic Workin kautta.

Bild

Blomberg sanoi työhaastattelussa suoraan, ettei hän tuolloin tiennyt juuri mitään tilintarkastajan työstä. Harjoittelijan paikka kuitenkin aukesi, jonka jälkeen Linda on jatkanut vakituisena työntekijänä.

- Grant Thornton välittää työntekijöistään ja haluaa, että työntekijät oppivat ja kehittyvät koko ajan. Koulutuksiin panostetaan ja kaikkien eri kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon. Erilaiset toimiston sisäiset illanvietot ja tapahtumat lisäävät yhteishenkeä, kuvailee Blomberg.

Vastuuta ja arvostusta

Grant Thorntonilla tilintarkastusharjoittelijatkin pääsevät heti haastamaan itseään ja he saavat vastuuta. Työpanosta arvostetaan, työnlaatuun panostetaan ja sillä on merkitystä. Laskentatoimen opiskelijalle talosta löytyykin mielenkiintoisia urapolkuja.

Grant Thorntonin monipuolinen asiakaskunta mahdollistaa sen, että heillä voi edetä nopeasti ja halutessaan saada koko ajan enemmän vastuuta ja haastavampia tehtäviä. Grant Thorntonin kautta on myös hienot mahdollisuudet päästä työskentelemään muiden konsernin toimistojen kanssa tai jopa tehdä secondment toisessa Grant Thorntonin toimistossa.

Grant Thornton eroaa monessakin määrin kilpailijoistaan

- Pienemmässä toimistossa olen päässyt mukaan hyvin erilaisiin toimeksiantoihin ja heti alusta olen saanut vastuuta. Meillä pääsee työskentelemään tiiviisti yhdessä kokeneiden partnereiden kanssa. Eri osastot tekevät tiiviisti yhteistyötä ja olen päässyt tekemään myös muuta kun tilintarkastusta, kertoo Blomberg.

Yksi työntekijöitä Grant Thorntonille vetävä asia on talossa vallitseva kulttuuri. Hierarkia on matala ja työntekijöitä kuunnellaan. Apua voi kysyä keneltä tahansa ja kokeneemmat auttavat mielellään. Matala hierarkia tarkoittaa, että kaikkien mielipiteet otetaan huomioon ja työntekijöillä ei ole minkäänlaista kynnystä kysyä apua tai tuoda esiin omia mielipiteitään.

Minkälainen henkilö sitten sopisi töihin Grant Thorntonille?

- Tulevien kollegoideni toivon olevan positiivisia ja avuliaita, jotka tuovat hyvää fiilistä ja ovat innokkaita tekemään töitä. Henkilön tulisi myös olla yhteistyöhaluinen,  innokas oppimaan ja valmis ottamaan vastuuta, päättää Blomberg.

Kiinnostuitko tilintarkastusharjoittelijan työstä Grant Thorntonilla? Haku on nyt auki keväälle 2018. Hae paikkaa jo tänään.

Jaa kaverille