Helsingin toimiston Branch Manager Tomi Erävaara heittäytyy työhönsä koko sydämellään

kesä 2017 Rekrytointi

Tomi Erävaara on työskennellyt Academic Workilla noin neljä vuotta IT Consultant Managerina, ja viimeiset kaksi vuotta myös esimiehen roolissa IT-rekrytointitiimin Team Managerina. Pian Tomin CV:ssä käännetään uusi sivu: hän aloittaa Helsingin toimiston Branch Managerina. Erävaaran työssä parasta ovat kannustava ja välittävä kulttuuri, sekä ympäröivät mahtavat ja energiset ihmiset, joiden kanssa saa olla oma itsensä. Tärkeintä elämässä Tomille on hänen perheensä, johon kuuluvat vaimo ja yksivuotias poika Oskari. Erävaara on kunnianhimoinen ammattilainen, joka on mukana myös Academyn lanseerauksessa.

Bild

Tampereelta ponnistava hauska ja seurallinen perheenisä, joka nauttii elämän pienistä ja suurista iloista.

Tomi Erävaara on työskennellyt Academic Workilla noin neljä vuotta IT Consultant Managerina, ja viimeiset kaksi vuotta myös esimiehen roolissa IT-rekrytointitiimin Team Managerina. Hän on siis ollut IT-rekrytoija ja vetänyt IT-rekrytointitiimiä. Pian Tomin CV:ssä käännetään uusi sivu: hän aloittaa Helsingin toimiston Branch Managerina.

"Nyt vastuulleni tulee kaikki rekrytointi- ja myyntitiimit. Näiden tiimien vetäjät raportoivat suoraan minulle ja minä taas eteenpäin maan johdolle. Viimeiset neljä vuotta tavoitteeni on ollut saada omia asiakkuuksiani kasvuun ja kehittää meidän IT-rekrytointia. Nyt oman työni tulokset näkyvät pitkällä tähtäimellä koko toimiston kasvussa ja kulttuurissa, sekä ihmisten kehityksessä", Erävaara kuvailee muutosta.

Tomi ottaa omien sanojensa mukaan uuden haasteen vastaan hyvin nöyränä. Uudessa roolissa on hänelle tuttuja asioita, mutta myös hyvin paljon uutta. Erävaara on avoin kehityskohteidensa kanssa ja myöntää suoraan, että uudessa roolissa on suuri osa asioita, mitä hän ei vielä osaa.

"Vallan ja vastuun kasvaessa myös miehen pitää kasvaa. Tulen antamaan 100% omasta itsestäni ja heittäydyn tulevaan koko kropallani ja sydämelläni. Minulla on ympärilläni upeita ihmisiä, joiden kanssa saamme varmasti kaiken toimimaan erinomaisesti."

Erävaaran asemapaikka pysyy Helsingin toimistolla. Tarkka työpiste on vielä hieman auki.

"Olen jopa miettinyt, olisinko niin progressiivinen, että rohkenisin luopumaan kiinteästä työpisteestä ja istumaan päivittäin eri paikoilla. Aamias-smoothielleni minun pitää kuitenkin löytää hyvä kätköpaikka. Tärkeintä on, että olen ihmisten tavoitettavissa ja käytettävissä."

Erävaaran tavoite on olla itselleen mahdollisimman avoin – kuunnella ihmisiä, oppia uusia asioita ja imeä kaikki mahdollinen tieto. Hän haluaa, että Helsingin toimisto on paikka, jossa työntekijöillä on hyvä olla ja kaikki kokevat itsensä sitoutuneiksi tehtäväänsä ja Academic Workiin yrityksenä. Oikeat ihmiset oikeissa rooleissa tekevät tuloksen. Erävaaralla on mielessään Academic Workin tyyliin sopivat kasvutavoitteet.

"Minun pitää myös olla armollinen itselleni siinä, että en osaa kaikkea heti ensimmäisenä päivänä. Parin vuoden tähtäimellä toivon, että voimme haastaa Tukholman suuret toimistot tuloksissa. Ohjaava ajatus itselleni on: Rahaa pitää tulla ja hauskaa pitää olla!"

Tomi Erävaaralle perhe tulee kuitenkin aina ensin. Vapaa-ajallaan hän soittaa, vaimoa lainaten, “bändissä” ja nauttii hyvistä elokuvista. Elokuvien suhteen genrellä ei ole väliä - kunhan se ei ole kauhua, koska silmät kiinni on vaikea nauttia elämyksestä. Tomin henkilökohtainen tavoite on tulevaisuudessa omistaa myös pieni kellaripanimo ja makkaratehdas.

Jaa kaverille