Academic Workin kirjanpitäjänä pääsen ymmärtämään yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti – ja myös kehittämään sitä

syys 2017 Työ ja Ura

Silloin kun Academic Workin rekrytointikonsultit ja myyjät ovat jatkuvasti tien päällä asiakkaiden luona, toimiston taustajengi pitää huolen, että kotipesässä homma sujuu. Yksi Academic Workin tukijaloista on taloustiimi, jonka tunnistaa työtä pelkäämättömästä asenteesta, pitkästä pinnasta ja ihailtavasta kyvystä vastata kaikkiin kysymyksiin niin omalta toimialueeltaan kuin sen vierestäkin.

Bild

Mona Aaltonen on työskennellyt osana taloustiimiä viime vuoden syyskuusta, ja on sinä aikana todellakin todistanut olevansa yksi AW:n luottopelaajista.

”Työpaikkailmoituksen löysin Monsterista. Olin tehnyt opintojen ohella töitä tilitoimistossa ja hoitanut useamman yrityksen kirjanpitoa. Sen jälkeen työskentelin ostoreskontrassa LVI-alan yrityksessä, jossa sain monipuolisemman kuvan yrityksen taloushallinnosta kokonaisuutena. Pikku hiljaa kypsyi kuitenkin ajatus siitä, että voisin olla valmis kantamaan enemmänkin vastuuta, ja siksi päätin hakea töihin Academic Workille”, Mona kertoo.

Pienessä mutta tehokkaassa taloustiimissä työtehtävät koostuvat monesta eri taloushallinnon osa-alueesta. ”Työtehtäviini kuuluvat kuukausitilinpäätökset, yritysten kirjanpito, ostoreskontra, matkalaskut, myyntireskontra ja laskutus. Sen lisäksi olen päässyt kehittämään näihin liittyviä prosesseja. Olin esimerkiksi jo viime vuoden lopulla mukana uuden järjestelmän käyttöönottoprojektissa.

Vaikka Monan kokemus taloushallinnosta oli monipuolinen jo ennen tähän tehtävään hakeutumista, on myös sopivia uusia haasteita tullut eteen. ”Työtehtävien monipuolisuuden takia uutta pääsee oppimaan jatkuvasti. Aikaisemmin jännitin myös jonkin verran englannin käyttöä työkielenä, mutta siinä olen saanut paljon harjoitusta kommunikoidessani kansainvälisten kollegoiden kanssa.”

Mona suosittelee ehdottomasti Academic Workia työpaikkana myös talousosaajalle. ”Sain tehtävään todella kattavan perehdytyksen ja alusta asti laajan tehtäväkentän. Lisäksi työpaikan hyvää henkeä ei voi liikaa korostaa: kannustavilta ja aktiivisilta työkavereilta saa arkeen paljon energiaa. Lisäksi koen aina, että mielipidettäni kysytään ja aidosti kuunnellaan – täällä voin todella vaikuttaa oman työni kehittämiseen. ”

Tuleville työkavereilleen Monan terveiset ovat seuraavat: ”Meidän taloustiimissä tarvitsee rauhallista ja jämäkkää asennetta. Töitä on joskus paljon ja niitä pitää pystyä priorisoimaan samalla aikatauluissa pysyen. Ideaali työkaveri on aina valmis neuvomaan ja tukemaan muita, mutta ei tee toisten töitä omiensa kustannuksella. Meidän tiimissä on loistava henki, joten tietenkin halutaan porukkaamme lisää hyviä tyyppejä!”

 

Etsimme nyt kirjanpitäjää Monan työkaveriksi vakituiseen työsuhteeseen! Katso ilmoitus ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa heti oikeiden tyyppien löydyttyä! 

Etsimme kirjanpitäjää Academic Workille vakituiseen työsuhteeseen

 

Jaa kaverille