Positiivisen kilpailuhenkisyyden ja itsensä ylittämisen kautta uusiin ennätyksiin

touko 2017 Työ ja Ura

Jesse Nurkkala, 27, haki alun perin Academic Workin kautta konsultin paikkaa, mutta päätyikin lopulta Academic Workille Account Manageriksi tavoitteellisen asenteensa ja toimintatapojensa ansiosta. Jessellä oli aiempaa kokemusta etenkin markkinoinnista mutta ei niinkään myynnistä. Nyt Jesse on ollut Academic Workilla palkkalistoilla pian kaksi vuotta, jonka aikana hän on näyttänyt, että ennätykset on tehty rikottaviksi.

Bild

Jesse Nurkkala päätyi Academic Workille töihin sattuman kautta. Sattuma osoittautui onnelliseksi, sillä Jesse on ollut aikaansa Academic Workilla todella tyytyväinen. Mikä Account Managerin työssä on Jessen mielestä ollut parasta?

“Tässä työssä parasta on, että pystyn itse vahvasti vaikuttamaan tekemääni tulokseen ja näen työn hedelmän nopeasti. Olen ollut aina luonteeltanii kilpailuhenkinen ja tämä on ensimmäinen työ, jossa pääsen hyödyntämään sitä. Samalla tiedän että muutkin työntekijät ovat kilpailuhenkisiä ja se luo tietynlaista draivia työntekoon”.

Jessen mukaan Academic Workilla vallitsee positiivisen kilpailuhenkisyyden ilmapiiri. Hänen mukaansa se tarkoittaa mahdollisuutta päästä kamppailemaan halusta olla paras siitä joukosta, jonka kanssa töitä tehdään päivittäin. Samalla kollegat kirittävät yhä parempiin suorituksiin. Kilpailuhenkisyys ei ole kuitenkaan koskaan sitä, että toivottaisiin muiden epäonnistumista oman menestyksen siivittämiseksi. Tämä on Jessen mukaan positiivisen työilmapiirin kannalta äärimmäisen tärkeää.'

Kilpailuhenkisyys palkitaan

Academic Workilla työskennellessään Jesse on rikkonut lukuisia myyntiennätyksiä. Miten näihin ennätyksiin on päästy?

“Minulla on ollut tavoitteena käydä keskimäärin 2.6 asiakastapaamista päivittäin, joka takaa sen, että haluamiini tuloksiin on mahdollista päästä kuukausitasolla. Olen saavuttanut esimerkiksi yksittäisen päivän ja koko Suomen buukkausennätyksen sekä suurimman myyntikatteen ensimmäisen vuoden aikana. Viimeisin rikkomani ennätys oli nopeiten aloituksesta kasvatettu kuukausittainen liikevaihto sataan tuhanteen euroon.”

Jessen mielestä haastavinta myyntityössä on asiakkaiden kieltävien vastausten valtava määrä ja niiden käsittely. Mutta kun pitkäjänteisesti kuitenkin tekee oikeita asioita ja uskoo omaan tekemiseen, myös myönteisiä ja kauppoihin johtavia vastauksia alkaa tulla. Myyjiä on monenlaisia, mutta millaisia työtovereita nykyään myös Team Managerina toimiva Jesse toivoisi Academic Workille saavansa? 

“Haluaisin saada kollegoita, jotka ovat motivoituneita rikkomaan ennätyksiä ja tekemään yhä parempaa tulosta, kuin mitä olen itse tehnyt. Haluan, että tulevat kollegani olisivat itseni lailla kilpailuhenkisiä, menestyksenhaluisia ja valmiita ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen.” 

Moderni hr-alan yritys Academic Work etsii nyt useampaa B2B-asiakkuuksista vastaavaa Account Manageria kovaa vauhtia kasvavaan henkilöstöpalveluyritykseen sekä Helsinkiin, että uudelle Espoon toimistolle. Koetko sopivasi yhdeksi tärkeäksi palaseksi upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään! Meillä pääset näyttämään kyntesi ja tekemään työtä, joka mahdollistaa asiakkaan bisneksen kasvun ja korkeakoulutettujen ammattilaisen työllistämisen.

Aloita matka Account Manageriksi tekemällä testit täällä! 

Oletko etsimämme Account Manager?

Haku on nyt käynnissä!

Jaa kaverille