Mitä tekee Receptionist Academic Workilla?

heinä 2018 Työ ja Ura

Vastaanotto on Academic Workilla koko toimiston sydän. Receptionistimme palvelevat ensiluokkaisesti niin asiakkaita kuin työkavereita, heittäytyvät hulluihin tilanteisiin ja ratkovat kiperiäkin ongelmia. Mitä kaikkea muuta työpäivään kuuluu? Siitä kertoo Receptionistina työskentelevä Riina!

Bild

Poiketen yleisestä mielikuvasta, meillä Academic Workilla vastaanotto on koko toimiston sydän ja olemme vahvasti mukana koko toimiston arjessa. Työpäivämme koostuu toimistolle saapuvien vieraiden vastaanotosta ja heistä huolehtimisesta sekä toimiston sujuvan arjen varmistamisesta. Kuten me kaikki Academic Workilla, olemme täällä auttamassa opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa. Aulapalvelullamme varmistamme, että työnhakijalla on mahdollisimman hyvät edellytykset loistaa haastattelussaan: kauniin ja viihtyisän aulatilan lisäksi tarjoamme kahveja ja virvokkeita, rauhallista musiikkia ja odotuksia ylittävää palvelua. Asiakaspalvelu meillä on aktiivista ja käymme rohkeasti juttelemassa toimistollamme vieraileville työnhakijoille ja asiakkaille. Me Receptionistit saamme olla vahvasti mukana luomassa ensivaikutelmaa Academic Workista, ja se onkin ehdottomasti yksi tämän työn parhaista puolista.

Receptionistina saan nähdä ainutlaatuisia kohtaamisia: ensimmäisen oman alan työpaikan hakemisen, haastattelun ja sopimuksen allekirjoittamisen. On huikeaa nähdä kehitys työhaastattelun jännittämisestä siihen, kun hakija kirjoittaa onnellisena työsopimuksen. On myös upeaa päästä iloitsemaan tätä yhdessä heidän kanssaan! Lisäksi me aulassa varmistamme, että kaikilla työkavereillamme on mahdollisimman helppo työskennellä Academic Workilla. Hankimme työvälineitä tietokoneista lyijykyniin, tilaamme kahveja ja virvokkeita sekä huolehdimme että myyjämme ja rekrytoijamme pääsevät tapaamisiin toimivilla autoilla ja polkupyörillä. Varmistamme työhyvinvointia tietysti myös yllättämällä työkaverimme välillä kakkukahveilla tai kivoilla yhteisillä juhlilla.

Juuri nyt etsimme tiimimme vahvistukseksi uusia kollegoita, voisitko sinä olla etsimämme Receptionist? Jos rakastat ylittää odotuksia ja onnistua yhdessä tiimisi kanssa, hae jo tänään!

Riina työskentelee Academic Workin Helsingin toimistolla Receptionistina.

Jaa kaverille