IT-alan rekrytointi

Olemme erikoistuneet välittämään töitä erityisesti nuorille IT-alan ammattilaisille. Keskimäärin 40% työpaikoistamme on IT/ICT -alan työpaikkoja. Erityisesti työllistämme IT-alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior- tason positioihin, mutta työkokemuksen mukaan myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

IT-tiimimme palvelee IT rekrytoinneissa

Olemme erikoistuneet rekrytoimaan nuoria IT-alan ammattilaisia. IT-tiimimme sekä erityisesti IT Candidate Coordinaattorimme tuntevat alan hyvin ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt. Haastattelemme ja työllistämme IT-alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior-tason positioihin päivittäin. 

IT rekrytointi vai henkilöstövuokraus?

Rekrytointipalvelumme palvelevat, kun etsitään jo työelämässä olevaa uransa alkuvaiheessa olevaa, mutta jo asiantuntevaa IT-alan osaajaa kehittymään yrityksen avainpelaajaksi. Nuoren IT-ammattilaisen osa-aikainen tai kokoaikainen henkilöstövuokraus sopii erityisesti tilanteeseen, kun henkilöstötarpeen tai projektin keston määrittely on haastavaa tai kun yrityksen kasvuvauhti ja siten työllistämismahdollisuudet tulevaisuudessa ovat riippuvaisia esimerkiksi projektien tai asiakastilauksien määrästä. Henkilöstövuokraus on myös erinomainen tapa varmistua henkilön soveltuvuudesta tehtävään sekä yrityskulttuuriin. Vuokratoimeksiannon päätyttyä tai jopa sen aikana, työnantajalla on mahdollisuus vakinaistaa työsuhde näin halutessaan. 

WorkIT -barometri: Nuorille IT-OSAAJILLE TÄRKEINTÄ OVAT MONIPUOLISET TEHTÄVÄT JA JOUSTAVUUS

Academic Work toteutti nuorten IT-alan osaajien odotuksia ja toiveita työelämältä kartoittavan WorkIT Barometrin. Tutkimuksen tiedonkeruu suoritettiin 2014 ja siihen vastasi 905 IT-alan nuorta osaajaa eri puolilta Suomea. Tärkeimpinä tekijöinä työpaikassa nuoret IT-alan osaajat pitävät monipuolisia tehtäviä (77 %), joustavia työaikoja (65 %) ja etenemismahdollisuuksia (62 %). Palkkatasoa pidettiin vasta neljänneksi (56 %) tärkeimpänä asiana. Myös arvojen merkitys korostui vastauksissa: yli puolet vastaajista (54 %) piti tärkeänä, että voi samaistua yrityksen arvoihin ja kulttuuriin. Katso infograafi tuloksista.

Jaa