IT-alan rekrytointi

Olemme erikoistuneet välittämään töitä erityisesti nuorille IT-alan ammattilaisille. Keskimäärin 40% työpaikoistamme on IT/ICT -alan työpaikkoja. Erityisesti työllistämme IT-alan loppuvaiheen opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior-tason positioihin, mutta työkokemuksen mukaan myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

IT-tiimimme palvelee IT rekrytoinneissa

Olemme erikoistuneet rekrytoimaan IT-alan ammattilaisia 0-5 vuotta alan työkokemusta vaativiin asiantuntijatehtäviin. IT-tiimimme sekä erityisesti IT-alan rekrytointiin ja talenttien etsintään erikoistunut IT-Sourcer tuntevat alan hyvin ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt. Haastattelemme ja työllistämme IT-alan opiskelijoita, vastavalmistuneita ja alan ammattilaisia IT/ICT-alan tehtäviin päivittäin.  
 

IT-rekrytointi vai henkilöstövuokraus?

Rekrytointipalvelumme palvelevat, kun etsitään jo työelämässä olevaa uransa alkuvaiheessa olevaa, mutta jo asiantuntevaa IT-alan osaajaa kehittymään yrityksen avainpelaajaksi. Nuoren IT-ammattilaisen osa-aikainen tai kokoaikainen henkilöstövuokraus sopii erityisesti tilanteeseen, kun henkilöstötarpeen tai projektin keston määrittely on haastavaa tai kun yrityksen kasvuvauhti ja siten työllistämismahdollisuudet tulevaisuudessa ovat riippuvaisia esimerkiksi projektien tai asiakastilauksien määrästä. Vuokratoimeksiannon päätyttyä tai jopa sen aikana, työnantajalla on mahdollisuus vakinaistaa työsuhde näin halutessaan. Henkilöstövuokraus on myös erinomainen tapa varmistua henkilön soveltuvuudesta tehtävään sekä yrityskulttuuriin. Tällöin kutsumme tapaa Try-and-Hire menettelyksi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kun pohdit eri menettelyjen hyötyjä ja vaikutuksia. 
 

Work.IT -barometri kartoittaa nuorten IT-alan ammattilaisten näkemystä IT-alan trendeistä ja unelmatyöpaikoista 

WORK.IT Barometri toteutettiin toisen kerran syksyllä 2016 ja tutkimukseen vastasi peräti 1128 nuorta IT-alan ammattilaista ympäri Suomen. Kyselyn tulokset ovat kauttaaltaan kiinnostavia ja antavat arvokasta tietoa IT-alan rekrytointia tekeville ihmisille ja organisaatioille mm. suosituimmista teknologioista, IT-rekrytoinnin testausmenetelmistä sekä IT-alan suosituimmista työnantajista - ja mikä tärkeintä, miksi juuri kyseiset työnantajat koetaan mielenkiintoiseksi. Lue tiivistelmä Barometrin tuoreista tuloksista täältä tai katso tulokset infograafina täältä.

WORK.IT Barometri 2016

Katso tuoreet tulokset täältä
WORK.IT Barometri 2014
Academic Work toteutti nuorten IT-alan osaajien odotuksia ja toiveita työelämältä kartoittavan WorkIT Barometrin aikaisemmin syksyllä 2014. Tutkimukseen vastasi 905 IT-alan nuorta osaajaa eri puolilta Suomea. Tärkeimpinä tekijöinä työpaikassa nuoret IT-alan osaajat pitävät monipuolisia tehtäviä (77 %), joustavia työaikoja (65 %) ja etenemismahdollisuuksia (62 %). Palkkatasoa pidettiin vasta neljänneksi (56 %) tärkeimpänä asiana. Myös arvojen merkitys korostui vastauksissa: yli puolet vastaajista (54 %) piti tärkeänä, että voi samaistua yrityksen arvoihin ja kulttuuriin. Katso infograafi tuloksista.

Jaa