Etsi ja hae työpaikkaa

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania ja työpaikkaa urasi alussa. Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason työpaikkoja opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi!


Jos olet aktiivisesti työnhaussa, suosittelemme lämpimästi sinua seuraamaan avoimia työpaikkoja sivustollamme ahkerasti! Julkaisemme lähes joka päivä uusia työpaikkoja ja joku niistä voi olla juuri sinun unelmatyöpaikkasi. Aktiivinen työpaikkojen seuranta hyödyttää sinua myös siksi, että etenemme rekrytointiprosessissa nopealla aikataululla. Tämä tarkoittaa sitä, että aloitamme työhakemusten käsittelyn mahdollisimman pian työpaikkailmoituksen julkaisun jälkeen. Paikka täytetään heti, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Työpaikat sivustolla 

Julkaisemme kaikki avoimet työpaikat sivustollamme Työpaikat-osiossa. Työpaikkojen toimialat vaihtelevat asiakasyrityksistämme riippuen suuresti, mutta pääasialliset toimialamme ovat IT/ICT, Tekniikka, Taloushallinto ja Liiketalous. Välitämme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia tehtäviä ja voit työllistyä kauttamme joko vuokratyösuhteeseen tai rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen. 

Työpaikkojen etsiminen 

Työpaikkojen etsiminen ja hakeminen on helppoa. Voit halutessasi selata työpaikkojamme Työpaikat-osiossa tai hyödyntää hakukenttää ja filttereitä suodattamaan vain haluamiasi työpaikkoja muiden joukosta. Voit helposti suodattaa pois kokoaikaiset tehtävät, jos vielä opiskelet tai esimerkiksi alueen mukaan, jos etsit töitä vain Pirkanmaalta tai Pääkaupunkiseudulta. 

Työpaikat Nuorille Ammattilaisille

Työpaikkamme ovat pääasiallisesti suunnattu korkeakouluopiskelijoille, valmistuville sekä uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille, joita me kutsumme Nuoriksi Ammattilaisiksi. Tämä tarkoittaa siis sitä, että välittämämme työpaikat vaativat yleensä 0-5 vuotta alan kokemusta tai maksimissaan 5 vuotta kokemusta samasta tehtävästä. Ikä ei ole kriteeri. 

Jaa