Faktoja Academic Workista

Academic Work on Pohjoismaiden johtava nuorten ammattilaisten rekrytointiyritys. Autamme ammattikorkea - ja korkeakoulutaustaisia opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa. Kansainvälisesti olemme työllistäneet jo yli 100 000 nuorta ammattilaista!

 

Olemme työllistäneet 100 000 nuorta ammattilaista kansainvälisesti 

Tarinamme alkoi vuonna 1998 kun kolme opiskelijaa oivalsi, että töitä etsivät nuoret ammattilaiset ja työvoimaa tarvitsevat yritykset voisivat hyötyä toisistaan. Tuosta hetkestä asti Academic Workin missio on ollut auttaa opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa. Tämän mission ansioista olemme työllistäneet yli 100 000 nuorta ammattilaista! Ylitimme 100 000 työllistetyn nuoren ammattilaisen rajan alkuvuodesta 2016. Muistatko vielä itse sen tunnetilan, kun sait tietää saaneesi nykyisen työpaikkasi? Olemme voineet tuottaa tuon ilontunteen yli 100 000 kertaa – siitä voimme olla ylpeitä.
 

Huima määrä hakemuksia 

Viime vuoden aikana käsitelimme Helsingin toimipisteessä yli 38 000 hakemusta! Olemme erittäin ylpeitä ja otettuja siitä, että näinkin moni nuori ammattilainen on hakenut työpaikkaa kauttamme. Emme käytä robotteja analysoimaan hakemuksia vaan käsittelemme jokaisen hakemuksen manuaalisesti. Koemme, että tämä palvelee paremmin kohderyhmäämme, sillä nuorilla ammattilaisilla on usein hyvin vähän tai ei lainkaan alan työkokemusta. Haluamme varmistaa, että "hyvät tyypit" löydetään puutteellisista tiedoista tai viimeistelemättömästä CV:stä huolimatta.
 

Vahvaa kasvua Suomessa vuodesta 2008

Olemme kasvaneet sekä yrityksenä että liikevaihdossa huimaa vauhtia, viime vuonna yli 25 %! Meille on myönnetty Menestyjä- sertifikaatti jo neljä vuotta peräkkäin. Menestyjä -sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella olemme siis sijoittuneet sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon!
 

Konsulttityytyväisyys Academic Workilla

Työllistämiemme konsulttien tyytyväisyys on meille kunnia-asia. NPS tutkimustemme mukaan meillä viihdytäänkin hyvin ja olemme tästä erittäin ylpeitä! Konsulttiemme tyytyväisyys NPS asteikolla on ollut yli 60 koko vuoden 2016, joka on kansainvälisestikin mitattuna erinomainen tulos. Kansainvälinen vertailuluku työntekijätyytyväisyydessä on 22. Tässä muutamia kommentteja konsulteiltamme.
 
"Hyvin ammattimainen toiminta, ystävälliset rekrytointikonsultit, jotka vaikuttavat aidosti kiinnostuneilta työntekijöidensä hyvinvoinnista ja menestyksestä työurallaan."
 
"Kaikki toimeksiannon osa-alueet ovat toimineet moitteettomasti. Haastattelutilanteet ovat olleet erittäin mieluisia ja ammattimaisia, toimintatavat ovat loogisia ja itse rekrytoinnin jälkeinen follow-up on ollut aktiivista muttei missään tapauksessa painostavaa. Onnittelen erittäin hyvästä tavasta toimia ja tahdon mainita, että tulen erittäin mielelläni suosittelemaan Academic Workia ystävilleni ja kollegoilleni. Itselläni ei ole pahemmin kokemusta muista rekrytointipalveluista, mutta ystäviltäni ja läheisiltäni saamani palautteen perusteella voin todeta, että olen saanut ensiluokkaista palvelua. Kiitokset vielä kerran!"
 
"Olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka ketterästi ja ammattimaisesti Academic Work hoiti koko prosessin (haastattelusta itse työtehtävän alkamiseen). Minulle jäi ainoastaan itse työnteko, ei tarvinnut miettiä kauheasti muuta. Tämä tuntui todella helpolta järjestelyltä."
 

Mikä on NPS? 

Olemme valinneet mittariksemme NPS (Net Promoter Score) kyselyn, joka on tunnettu asiakastyytyväisyyden ja – uskollisuuden mittari. NPS mittaus perustuu suosittelulle eli  ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit Academic Workia tuttavallesi tai kollegallesi?” Uskomme, että vain täysin tyytyväinen konsultti tai asiakas suosittelee meitä eteenpäin – sen vuoksi haluamme kehittyä jatkuvasti paremmaksi! Laskukaava menee niin että 9 ja 10 arvosanan antaneet ovat ryhmää Promoters ja niiden määrästä vähennetään Passives (6-8)  ja Detractors (0-5) ja näin saadaan NPS luku. 

 

Jaa