KYSYTTÄVÄÄ TYÖNHAUSTA? 

Työnhaku ja rekrytointiprosessi herättää usein kysymyksiä työnhakijoissa ja me haluamme auttaa! Työpaikkailmoituksesta löydät aina rekrytoinnista vastaavan tiimin mailiosoitteen. Tiimikohtainen mailiosoite varmistaa, että kysymykseesi vastaa aina henkilö, jolla on viimeisin tieto rekrytointiprosessin tilanteesta. 

Chat-palvelu auttaa työnhaussa

Kysymyksiä työnhausta tai hakuprosessista? Olemme perustaneet Chat- palvelun, joka auttaa työnhaun ogelmatilanteissa sekä vastaa yleisesti mieltä askarruttaviin asioihin työnhakuun liittyen, nopeasti ja vaivattomasti. Chat-palvelumme palvelee työnhakijoita arkipäivisin klo 10 - 15. 
 

Kysymyksiä työpaikasta tai prosessin etenemisestä? 

Työpaikkailmoituksesta löydät aina rekrytoinnista vastaavan tiimin mailiosoitteen. Tiimikohtainen mailiosoite varmistaa, että kysymykseesi vastaa aina henkilö, jolla on viimeisin tieto rekrytointiprosessin tilanteesta. Mikäli kysymyksesti koskee työnhakua yleisesti voit olla meihin yhteydessä osoitteessa info@academicwork.fi
 

Rekisteröitymällä pääset hakemaan työpaikkojamme

Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia, vaan työpaikkojamme pääset hakemaan rekisteröitymällä työnhakijaksi sekä työpaikkailmoituksesta suoraan kohdasta "Hae työpaikkaa" ja lisäämällä CV:si. Rekisteröitymään pääset kotisivujemme etusivulta tai sivuston oikeasta yläkulmasta kohdasta "Kirjaudu sisään/Log in"
 

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako mieltäsi jokin työhön liittyvä kysymys? Lue usein kysyttyjen kysymysten vastaukset täältä!
 

 

Jaa