Henkilöstöpalvelut 

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys. Henkilöstöpalvelumme kattavat sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytointipalvelut. Vankka kokemuksemme henkilöstöpalveluista eri toimialoilta takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään nuoria ammattilaisia tehokkaasti omien tarpeidenne ja aikataulunne mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää henkilöstöpalveluistamme?

MIKSI ACADEMIC WORK?

Me huolehdimme, että yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa ja me etsimme tarpeeseenne sopivat henkilöt ammattitaidolla huolehtien kaikista rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista puolestanne. Toteutamme aina laadukkaan rekrytointiprosessin, oli sitten kyse vuokratoimeksiannosta tai suorarekrytoinnista. Asiakkaanamme saat ketterän, strategisen kumppanin, ainutlaatuisen kohderyhmätuntemuksen ja asiantuntijat tueksesi. Haluatko tietää lisää? Tutustu aiheeseen lisää täällä.

KOHDERYHMÄNÄ NUORET AMMATTILAISET

Kohderyhmäämme kuuluvat pääasiallisesti nuoret ammattilaiset eli ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset. Olemme toimineet nuorten ammattilaisten parissa jo 15 vuotta. Kansainvälisesti välitämme konsernitasolla noin 20 000 työpaikkaa vuosittain. Välittämämme työpaikat vaativat tyypillisesti 0 - 5 vuotta työkokemusta alan tehtävistä. 

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo joustavuutta, tehokkuutta ja tuloksellisuutta ketterän luonteensa sekä kustannustehokkuutensa ansiosta. Henkilöstövuokraus sopii erityisesti nykyaikaiseen nopean kehityksen kulttuuriin, jossa tilanteet ja projektit elävät ja ennakoitavuus on haastavaa. Perinteisesti henkilövuokraus on myös erinomainen ja kustannustehokas tapa paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja kausittaisia ruuhkahuippuja. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään oikeat osaajat, oikeaan aikaan – helposti ja vaivattomasti.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi ei ole vain työvoimatarpeen täyttämistä. Rekrytointi on myös organisaation kehittämistä, uusien näkökulmien löytämistä, työnantajamielikuvan luomista sekä uuden energian ja osaamisen tuomista yritykseen. Yli 15 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että olemme nuorten ammattilaisten rekrytoinnin asiantuntija. Rekrytointi on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista, sillä oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä auttavat yritystä pääsemään tavoitteisiinsa. Voi jopa väittää, että yrityksen menestys on riippuvainen onnistuneista rekrytoinneista. Laadukkaat ja asiantuntevat rekrytointipalvelumme auttavat yritystäsi onnistumaan!

Jaa