HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN HYÖDYT

Henkilöstövuokraus tuo joustavuutta, tehokkuutta ja tuloksellisuutta ketterän luonteensa sekä kustannustehokkuutensa ansiosta. Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi voi paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja ruuhkahuippuja, löytää parhaan tekijän avoimiin tehtäviin rekrytoinnin asiantuntijan avulla tai säästää aikaasi ulkoistamalla työsuhteen hallinnolliset tehtävät. Asiakkaanamme olet aina keskipisteessä: mukautamme ja räätälöimme palvelumme teille sopiviksi.

 
Asiakkaidemme tarpeet ja siten myös henkilövuokrauksesta saatavat hyödyt vaihtelevat suuresti. Siksi mukautamme ja räätälöimme rekrytointipalvelumme aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Hyötyjä voivat olla tarpeesta riippuen resurssien säästö rekrytointiprosessiin liittyen, head count- luvun hallinta, kustannustehokkuus, rekrytointiprosessin laadun takaaminen, nopeus tai esimerkiksi työnantajamielikuvan vahvistaminen kohderyhmässä. Kolme yleisintä henkilöstövuokrauksen hyötyä asiakkaillemme ovat kuitenkin joustavuus, ajan säästö ja riskittömyys. 
 

HENKILÖSTÖVUOKRAUS TUO JOUSTOA

Henkilöstövuokraus tuo yritykseen joustoa, kun työvoimatarve on projektiluontoinen, työvoimatarpeen keston ja määrän ennakoitavuus on haastavaa, halutaan välttyä potentiaalisilta virherekrytoinneilta tai paikataan työntekijöiden sairauslomia tai vanhempainvapaita. Henkilöstövuokraus tarjoaa riskittömän ja helpon tavan reagoida näihin tilanteisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. 
 

SÄÄSTÄ AIKAA JA KUSTANNUKSIA 

Räätälöidyllä ja hiotulla rekrytointiprosessillamme löydämme juuri oikeat osaajat tarpeeseenne aikataulunne puitteissa. Me tunnistamme tulevaisuuden osaajat! Laadukkaan rekrytointiprosessin lisäksi hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet työsuhteen aikana. Asiakkaana maksat siis vain tehdyistä tunneista ja vältyt ylimääräisiltä hallinnollisilta tehtäviltä. Halutessasi voit aina kuitenkin päättää vuokratoimeksiannon ja rekrytoida henkilön suoraan yritykseesi.
 

MINIMOI INVESTOINTISI RISKIT 

Uuden henkilön rekrytointi on aina yritykselle investointi. Henkilöstövuokraus on tehokas tapa minimoida rekrytointiin liittyviä riskejä ja testata henkilön kykyjä ennen investointia. Voit aloittaa työsuhteen vuokratoimeksiannolla ja halutessasi myöhemmin rekrytoida varmistuttuasi henkilön sopivuudesta tehtävään ja yrityksen kulttuuriin. Säästämme arvokasta aikaanne etsimällä sopivat työntekijät tarpeeseenne puolestanne ja huolehtimalla työllistetystä konsultista työsuhteen aikana.

RÄÄTÄLÖITÄVÄT HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT

Merkittävää prosessissamme on se, että pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja jokaista toimeksiantoa varten. Asiakkaan yksilöllinen henkilöstötarve toimii pohjana palvelullemme ja me tähtäämme aina 100 % tyytyväisyyteen. Sovellamme samaa hiottua kompetenssiin perustuvaa rekrytointiprosessiamme sekä henkilöstövuokraukseen että rekrytointiin, varmistaen prosessin laadun. Pitkän kokemuksemme ja kohderyhmän tuntemuksemme avulla saatte juuri teille sopivimman konsultin organisaatioonne. Me tunnistamme tulevaisuuden osaajat! Lue lisää aiheesta täältä.

 

Jaa