Kehittyminen ja palkitseminen

Menestyksekäs ura voi tarkoittaa useaa eri asiaa. Joillekin, se tarkoittaa työskentelyä esimiesroolissa. Joillekin se tarkoittaa syvempää osaamisen kerryttämistä asiantuntijana, projektipäällikkönä toimimista tärkeissä projekteissa tai olemalla huippu menestyjä tiimissäsi. Me haluamme olla työnantaja, joka antaa sinulle mahdollisuuksia kasvattaa kunnianhimoasi sekä antaa mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Meidän päämääränä on olla paras työpaikka. Työpaikka, jossa tulet innostumaan, menestymään sekä haluat pyrkiä korkealle.

VUOSITTAINEN AWARDS GAALA

Yllä oleva video on kooste meidän 2017 Awards Gaalasta, jossa juhlimme sisäisten työntekijöidemme kanssa edellisen vuoden onnistumisia. Gaala on odotettu ja juhlallinen tapahtuma, joka antaa meille uusia ideoita, inspiraatiota sekä upeita muistoja.

WE REWARD AMBITION 

Mielestämme hyvin tehty työ ansaitsee tulla palkituksi. Meille on tärkeää näyttää arvostustamme huomioimalla saavutuksia sekä päivittäisessä arjessa toimistollamme että myös suuremmassa mittakaavassa. Esimerkiksi suurin osa esimiespositioistamme täytetään sisäisillä rekrytoinneilla, mikä mahdollistaa sisäisen urakehityksen. Organisaatiomme kasvaessa voimme lisäksi luoda uusia rooleja ja tarjota tätä kautta mahdollisuuksia yhä monipuolisempaan urakehitykseen. Tarjoamme erilaisia kehittymismahdollisuuksia työntekijöillemme, jotka ovat osoittaneet olevansa innokkaita kehittymään ja etenemään urallaan.

HEINI

IT SOURCER

Heini siirtyi menestyksekkäästä Consultant Managerista IT-sourcer asiantuntijarooliin. Heini on korvaamaton apu IT työpaikkoja täytettäessä, sillä hän löytää sopivimmat IT-alan kandidaatit asiakkaidemme toimeksiantoihin. Samalla hän toimii IT-rekrytointiasiantuntijanamme myös sisäisesti. Heinin energia ja iloisuus tarttuu helposti muihin ja hän välittää muista suurella sydämellään!

STEFAN

MANAGING DIRECTOR

Stefan aloitti konsulttina kauttamme vuonna 2008, jonka jälkeen hänet rekrytoitiin sisäisesti Academic Workille. Hän aloitti Account Managerin tehtävissä ja eteni nopeasti tiiminvetäjäksi myynnin puolella. Nykyään tämä yhteishengen nostattaja, hyvä kuuntelija ja suunnannäyttäjä toimii Suomen organisaatiomme toimitusjohtajana.

JANNICA

HEAD OF LABOUR LAW

Jannica valittiin Vuoden Consultant Manageriksi vuosina 2011 ja 2012 ja vuonna 2013 hänet äänestettiin sydämellisen asenteensa ansiosta Show Heart – kategorian voittajaksi Awards-gaalassamme. Tällä hetkellä Jannica työskentelee työlainsäädännön ja sisäisen kehityksen saralla ja hän on erittäin pidetty ja arvostettu kollega!