Koe ainutlaatuinen yrityskulttuurimme

Academic Workin tarina alkoi, kun kolme ystävää oivalsivat, että töitä etsivät opiskelijat ja työvoimaa tarvitsevat yritykset voisivat hyötyä toisistaan. Meille on ollut tärkeää alusta asti että töitä tehdään intohimoisesti, mutta ei otsa rutussa. Tekemisen ilo ja upeat kollegat on menestyksemme salaisuus.

Kulttuuri, joka innostaa

Meille on tärkeää ylläpitää yrityskulttuuria, joka antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Kulttuuria, joka inspiroi kehittymään, saavuttamaan tavoitteita sekä tekemään aina parhaansa. Samalla haluamme myös vahvistaa kulttuuria, jossa kuuntelemme, autamme sekä tuemme toisiamme aina kun siihen on tarvetta. ”Share Energy”, ”Beat Yesterday” ja ”Show Heart” ovat kolme tärkeintä arvoamme. Nämä eivät ole meille pelkkiä sanoja, vaan ne myös näkyvät jokapäiväisessä arjessamme. Haluamme huomioida työntekijöitämme, jotka teoillaan vahvistavat arvojamme ja kulttuuriamme. Käytännössä tämä voi esimerkiksi tarkoittaa kulttuurikortin antamista kollegalle, joka on tehnyt jotakin huomioimisen arvoista.

 

BEAT YESTERDAY

Meidän yhteisenä tavoitteena on tehdä jokaisesta päivästä edellistä parempi. Meille kaikki on mahdollista. Tämän tuloksena syntyy yritys, jonka työntekijät ovat uteliaita, rohkeita ja halukkaita kehittymään.

SHARE ENERGY

Haluamme yrityksenä levittää positiivista energiaa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, missä voimme jakaa energiaa, luoda uutta energiaa yhdessä sekä kannustaa toinen toisiamme.

SHOW HEART

Välittäminen on toisen huomioimista, kuuntelemista, tukemista sekä auttamista. Se on myös sitä, että tarpeen tullen taistelemme toistemme puolesta.

Katso avoimet tehtävät

Liity joukkoon