Home of the Young Professionals

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania urasi alussa. Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi!

Haastattelemme päivittäin opiskelijoita sekä nuoria ammattilaisia ja osaamme siksi katsoa CV:tä syvemmälle. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan. Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. Meille hakijoiden henkilökohtaisilla ominaisuuksilla on vähintään yhtä paljon painoarvoa kuin muodollisella koulutuksella tai kokemuksella.

Nuorten ammattilaisten asiantuntija jo yli 15 vuotta

Olemme välittäneet töitä nuorille ammattilaisille jo 15 vuotta, joten tunnemme nuoret ammattilaiset ja työuran alkuvaiheen mahdolliset kompastuskivet hyvin. Me emme vain välitä työpaikkoja opiskelijoille, vaan olemme tukena työsuhteen aikana, neuvomme työsuhteeseen liittyvissä käytännön asioissa ja varmistamme jatkuvalla yhteydenpidolla sen, että työntekijä saa kaiken mahdollisen tuen menestyäkseen asiakasyrityksessä.

NUORET IT AMMATTILAISET

Olemme kasvavassa määrin erikoistuneet välittämään töitä erityisesti nuorille IT alan ammattilaisille, sillä keskimäärin 40% työpaikoistamme on IT alan työpaikkoja. Erityisesti työllistämme IT alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior- tason positioihin, mutta työkokemuksen mukaan myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin. IT-tiimimme sekä erityisesti IT Candidate Coordinaattorimme tuntevat alan hyvin ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt.

MENESTYKSEKKÄÄN URAN ALKU

Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannnosta eli konsulttitehtävistä. Vuokratyön kautta saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi, kerryttää arvokasta työkokemusta ja "jalan ovenväliin työelämään." Saat runsaasti kokemusta ja kontakteja, ja asiakasyritys voi myös palkata sinut omaksi työntekijäkseen. Henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme myös rekrytointeja, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

KIINNOSTAVAT ASIAKASYRITYKSET

Asiakasyrityksemme ovat mm. Suomen menestyneimpiä yrityksiä, kansainvälisiä konserneja, mutta myös pienempiä kasvavia innovatiivisia yrityksiä. Asiakasyrityksemme toimivat monilla eri alueilla sekä toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehittymismahdollisuuksia. Asiakasyrityksillämme on toimipaikkoja eri puolilla maailmaa, joten niiden kautta voi avautua myös kansainvälinen ura.

LAAJA VALIKOIMA TEHTÄVIÄ

Tarjoamme laajan valikoiman tehtäviä eri toimialoilta. Tärkeimpiä toimialojamme ovat kaupallinen ala, tekniikka ja IT. Asiakkainamme on muun muassa Suomen suurimpia pankkeja ja tilitoimistoja, maailman johtavia IT- alan sekä kansainvälisiä tekniikan alan yrityksiä.

Jaa