MIKSI ACADEMIC WORK? 

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Me huolehdimme, että yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa ja etsimme tarpeeseenne sopivat henkilöt ammattitaidolla, huolehtien kaikista rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista puolestanne. 


Me ymmärrämme rekrytoinnin ja rekrytointiprosessin laadun merkityksen asiakkaillemme. Räätälöidyllä ja hiotulla rekrytointiprosessillamme pystymme löytämään juuri oikeat osaajat tarpeeseenne aikataulunne puitteissa. Olemme erikoistuneet rekrytoimaan nuoria ammattilaisia; korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita tai ammatillisen uransa alussa olevia henkilöitä. Yli 15 vuoden kokemuksella kohderyhmästä voimme luvata, että me tunnistamme tulevaisuuden osaajat.

 

STRATEGINEN KUMPPANI 

Henkilöstötarpeen tarkka määrittely ei ole aina helppoa. Kokenut ja taitava henkilöstöpalveluyritys osaa löytää myös asiakkaan piilevät tarpeet ja toimia strategisena kumppanina henkilöstöresurssoinnissa. Kohderyhmän tuntemuksemme, henkilöstöpalveluiden asiantuntijuutemme sekä tyytyväisten asiakkaidemme ansiosta olemme yksi alamme nopeimmin kasvavista yrityksistä Suomessa. Asiakkaanamme saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen. Tavoitteenamme ovat 100% tyytyväiset asiakkaat ja NPS tuloksiemme mukaan olemme menestyneet hyvin tavoitteessamme. 
 

AINUTLAATUINEN KOHDERYHMÄTUNTEMUS 

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme kohderyhmämme perusteellisesti. Olemme välittäneet töitä nuorille ammattilaisille jo pitkään, joten tunnemme nuoret ammattilaiset ja työuran alkuvaiheen mahdolliset kompastuskivet hyvin. Yhteistyömme ei kuitenkaan rajoitu vain työn välitykseen opiskelijoille, vaan olemme tukena työsuhteen aikana, neuvomme työsuhteeseen liittyvissä käytännön asioissa ja varmistamme jatkuvalla yhteydenpidolla sen, että työntekijä saa kaiken mahdollisen tuen menestyäkseen asiakasyrityksessä. Academic Work on Hyvä työpaikka-auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. 
 

KORKEAKOULUYHTEISTYÖ

Academic Workin löytää sieltä mistä opiskelijatkin. Meille on tärkeää, että nuoret ammattilaiset tuntevat meidät jo ensimmäisestä opiskelijavuodestaan lähtien, sillä haluamme olla ensimmäinen työnhakuportaali, nuorten ammattilaisten hakiessa töitä. Olemme mukana opiskelijoiden arjessa läpi opintojen. Alta näkyy esimerkkejä yliopistojen opiskelijajärjestöistä, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. 

KOMPETENSSIPOHJAINEN REKRYTOINTIPROSESSI 

Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Kompetenssiperusteisessa rekrytointiprosessissa asiakas määrittelee yrityksen ja tehtävän kannalta tärkeimmät henkilökohtaiset ominaisuudet ja osaamista koskevat vaatimukset eli kompetenssit. Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. 
 

ASIANTUNTIJAT TUKENASI KOKO PROSESSIN AJAN 

Kaikki rekrytoijamme ovat erikoistuneita nuorten ammattilaisten rekrytointiin. Asiakkaanamme saattekin käyttöönne salaisen aseemme: ainutlaatuisen kohderyhmätuntemuksen. Osa asiantuntijoistamme ovn sen lisäksi erikoistunut myös aloille, jotka vaativat erityisosaamista, kuten esimerkiksi IT-alan rekrytointiin. Olemme tukenasi koko vuokratyösuhteen ajan. Hoidamme kaikki työsuhteen hallinnolliset asiat, varmistaen, että sekä sinä, että konsulttinne olette tyytyväisiä tilanteeseen. Näin säästämme aikaanne sekä rekrytointiprosessin aikana että työsuhteen aikana. 
 

TOIMIALAMME 

Rekrytointipalveluidemme painopisteet ovat toimialoilla IT, Tekniikka, Taloushallinto, Myynti, Markkinointi, Asiakaspalvelu sekä Logistiikka. Välittämämme tehtävät ovat asiantuntijatehtäviä, jotka vaativat tyypillisesti korkeakouluopintoja sekä 0-5 vuotta alan tai vastaavan työtehtävän työkokemusta. Asiakkainamme on tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Lue lisää täältä. 
 

Laaja näkyvyys työpaikkailmoitukselle

Kaikki välittämämme työpaikat julkaistaan sivustollamme, jonka kävijämäärä kuukaudessa on keskimäärin 40 000 kävijää/kk, joista yli puolet on uniikkeja kävijöitä. Tietokannassamme on noin 30 000 aktiivista työnhakijaa. Omien kanaviemme lisäksi palveluumme kuuluu työpaikkailmoituksen julkaisu asiakkaan logolla myös valtakunnallisissa palveluissa, kuten Monsterissa, Oikotiellä ja Duunitorilla sekä laaja määrä profiilin mukaan kohdennettavia julkaisukanavia. Olemme myös tehneet vuosia yhteistyötä korkeakoulujen, yliopistojen sekä kiltojen kanssa eri puolilla maata. Siksi tavoitamme tehokkaasti osaajat aloilla, joilla kysyntä on kovaa. Tunnistamme nopeasti ehdokkaat, joilla on vaadittua osaamista. 

 

Jaa