Näin hyödyt rekrytointipalveluista

Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Asiakkaanamme saatte käyttöönne salaisen aseemme: ainutlaatuisen kohderyhmätuntemuksen. Yli 15 vuoden kokemuksella kohderyhmästä voimme luvata, että me tunnistamme tulevaisuuden osaajat.

 
Me haluamme luoda asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden rekrytointikanavan! Räätälöidyllä ja hiotulla rekrytointiprosessillamme pystymme löytämään juuri oikeat osaajat tarpeeseenne aikataulunne puitteissa. Olemme erikoistuneet rekrytoimaan nuoria ammattilaisia; korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita tai ammatillisen uransa alussa olevia henkilöitä. Yli 15 vuoden kokemuksella kohderyhmästä voimme luvata, että me tunnistamme tulevaisuuden osaajat.
 

REKRYTOINTIPALVELUT SÄÄSTÄVÄT AIKAASI

Me huolehdimme, että yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa ja me etsimme tarpeeseenne sopivat henkilöt ammattitaidolla huolehtien kaikista rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista puolestanne. Me ymmärrämme rekrytoinnin ja rekrytointiprosessin laadun merkityksen asiakkaillemme. Academic Work on erikoistunut rekrytoimaan nuoria ammattilaisia; korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita tai ammatillisen uransa alussa olevia henkilöitä. 
 

AINUTLAATUINEN KOHDERYHMÄTUNTEMUS

Saatte käyttöönne salaisen aseemme: ainutlaatuisen kohderyhmätuntemuksen. Olemme työllistäneet nuoria ammattilaisia jo yli 15 vuotta. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme kohderyhmämme perusteellisesti ja osaamme katsoa CV:tä pidemmälle. Viime vuonna työllistimme 1000 nuorta ammattilaista Suomessa. Kansainvälisesti työllistämme yli 20 000 nuorta ammattilaista vuosittain.
 

KETTERÄ KUMPPANI 

Olemme nuori, nälkäinen ja kunnianhimoinen joukko. Teemme intohimoisesti töitä löytääksemme juuri tarpeeseenne parhaan henkilön. Toimimme ripeästi ja sopeudumme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Asiakkaanamme olet aina keskipisteessä: mukautamme ja räätälöimme rekrytointipalvelumme teille sopiviksi. Prosessimme ovat vakiintuneita ja tehokkaita, mutta muunneltavissa ketterästi asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme ovat 100 % tyytyväiset asiakkaat. Haluamme olla ykkösvalintanne, kun kaipaatte tukea henkilöstötarpeenne täyttämisessä! Lue lisää täältä.
 

KATTAVA NÄKYVYYS

Yhdistämme perinteiset kanavat omiin verkostoihimme sekä sosiaaliseen mediaan tavoittaaksemme mahdollisimman kattavan näkyvyyden. Ilmoituksemme julkaistaan useilla valtakunnallisilla sivustoilla, yhteistyökanavissamme, kampuksilla sekä relevanteissa kohdennetuissa kanavissa profiilin mukaan. Verkostomme kattaa erityisesti pääkaupunkiseudun, mutta myös koko Suomen. Käytämme myös hyödyksi ylivertaista CV-tietokantaamme, jossa on yli 25 000 aktiivista työnhakijaa. Lue lisää rekrytointipalvelumme osa-alueista täältä.
 

 

Jaa