NUORET AMMATTILAISET

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys. Kohderyhmäämme kuuluvat pääasiallisesti ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään tulevaisuuden osaajat!

Kohderyhmäämme kuuluvat pääasiallisesti ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset. Olemme toimineet nuorten ammattilaisten parissa jo yli 15 vuotta. Kansainvälisesti välitämme konsernitasolla noin 20 000 työpaikkaa vuosittain. Välittämämme työpaikat vaativat tyypillisesti 0 - 5 vuotta työkokemusta alan tehtävistä.

MIKSI NUORET AMMATTILAISET?

Nuoret ammattilaiset ovat tulevaisuuden tähtiä! Nuoret ammattilaiset ovat erittäin kiinnostava kohderyhmä: he ovat täynnä energiaa, intoa ja ajantasaista tietoa alastaan sekä kova motivaatio näyttää osaamistaan ja kehittyä oman alansa tehtävissä. He haluavat kasvaa tulevaisuuden ammattilaisiksi juuri teidän organisaatioonne! Tietokoneiden ja nykyaikaisten ohjelmistojen kanssa työskentely on heille tuttua, ja he suhtautuvat ennakkoluulottomasti uusiin järjestelmiin sekä toimintatapoihin. Nuoret ammattilaiset ovat myös kielitaitoisia ja kansainvälisiä, joko opiskelijavaihdon tai ulkomaan työkokemuksen kautta. Myös oppilaitokset käyttävät nykyisin runsaasti englanninkielistä kurssikirjallisuutta varmistaen, että heillä on valmiudet työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Moni pitääkin monikulttuurista työympäristöä erityisen palkitsevana ja mielenkiintoisena.

NUORET IT -AMMATTILAISET

Olemme erikoistuneet välittämään töitä erityisesti nuorille IT-alan ammattilaisille. Keskimäärin 40 % välittämistämme työpaikoista on IT/ICT alan työpaikkoja. Erityisesti työllistämme IT-alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior- tason positioihin, mutta työkokemuksen mukaan myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin. IT-tiimimme sekä erityisesti IT Candidate Coordinaattorimme tuntevat alan hyvin ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt.
 

Me tunnistamme tulevaisuuden kyvyt 

Haastattelemme päivittäin opiskelijoita sekä nuoria ammattilaisia ja osaamme siksi katsoa CV:tä syvemmälle. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan. Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme kohderyhmämme perusteellisesti. Olemme tehneet jo kauan yhteistyötä korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa eri puolilla maata. Siksi tavoitamme tehokkaasti osaajat aloilla, joilla kysyntä on kovaa.

 

Jaa