Haemme useampia huippurekrytoijia eri toimialoille

Viimevuotisen 26 % kasvun johdosta Academic Work laajentuu kahteen toimistoon syksyllä 2017. Helsingin rinnalle avautuu Espoon Keilarannan konttori. Etsimme nyt useita uusia kasvuntekijöitä tekemään rekrytointia keskittyen eri toimialoihin kuten IT ja tekniikka.

Tämä työ sopii sinulle, jos olet kunnianhimoinen ja periksiantamaton. Etsimme joukkoon tulevaisuuden huippuja moderniin rekrytointiin. Academic Workilla pärjäävät henkilöt, jotka asettavat korkeita tavoitteita, viihtyvät nopeatempoisessa työympäristössä sekä pyrkivät jatkuvasti kehittymään työssään. Tämä paikka on sinulle, joka haluat hieman enemmän – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Alla olevalla videolla pääset tutustumaan rekrytoijamme Mikaelin arkeen työssään. 

”Rekrytointi Academic Workilla on myynnillistä, nopeatempoista ja monipuolista. Työskentelen yritysten johtavien henkilöiden kanssa ja asiakasportfoliooni kuuluu sekä eri alojen markkinajohtajia että pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Pääsen työssäni kehittämään suhteita niin asiakkaiden, konsulttien kuin työnhakijoidenkin kanssa, ja pystyn omalla panostuksellani vaikuttamaan suoraan työni lopputulokseen. Kollegani ovat kunnianhimoisia sekä tuloshakuisia, mutta meille on myös tärkeää tukea toisiamme ja iloita toistemme menestyksestä. Ilmapiiri Academic Workilla kannustaa aidosti kehittymään.”

Mikael Granberg

Rekrytointipäällikkö

Kiinnostaako sinua rekrytointi tekniikan tai IT-alan parissa? Nautitko haasteista ja sinulle on tärkeää, että työtäsi arvostetaan sekä siitä palkitaan asianmukaisesti? Kasvumme myötä etsimme nyt useampaa rekrytoijaa erikoistumaan myös tekniikan tai IT-alan toimeksiantoihin ja liittymään joukkoomme Helsingin ja Espoon toimistoillemme. Alla olevalla videolla pääset tutustumaan tekniikan alan rekrytoijamme Katariinan arkeen työssään.

”IT-rekrytoijana pääsen toimimaan asiantuntijana asiakasrajapinnassa, ja käyttämään omaa osaamistani sekä tietotaitoa keskustellessani asiakkaiden kanssa. Olen päässyt mukaan tilanteisiin, joihin en ikinä kuvitellut pääseväni: muun muassa keskustelemaan tietoturva-alan tulevaisuudesta Suomen johtavan tietoturva-alan yrityksen kanssa ja nähnyt miten palkkaamani nuoret IT-ammattilaiset vievät eteenpäin työkulttuurin muutosta. IT-tiimissä voi jatkuvasti oppia uutta IT-alan trendeistä ja vaikuttaa oman työnsä lopputulokseen. Työskentelen huipputiimissä, ja asetamme päivittäin itsellemme korkeita tavoitteita, joiden eteen teemme kovaa työtä.

Eveliina Anteroinen

IT-alan rekrytointipäällikkö

  • Helsinki Kokoaika 1 päivää sitten

Lue millaista on arki rekrytoijana

Lue tästä rekrytoinnin kriteereistä

Jaa