HENKILÖSTÖVUOKRAUS OSA-AIKAISIIN TEHTÄVIIN

Henkilöstövuokraus osa-aikaisiin tehtäviin on tehokas tapa tehokas tapa ennakoida ruuhkahuippujen aiheuttamaan väliaikaista työmäärän kasvua tai paikata kestoltaan lyhyitä tai pitkiäkin sairaslomia. Henkilöstötarve ei ole aina kokoaikaista, vaan yritys saattaa tarvita lisätyövoimaa muutaman tunnin päivässä tai yhden tai muutaman päivän viikossa, jolloin osa-aikainen henkilöstövuokraus on järkevä ratkaisu yritykselle antaen tarvittavaa joustavuutta henkilöstöresurssointiin.

Osa-aikaisen henkilövuokrauksen hyödyt

Osa-aikainen henkilöstövuokraus sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Osa-aikaset konsulttimme ovatkin pääsääntöisesti korkeakouluopiskelijoita, jotka haluavat tehdä töitä opintojensa ohella. Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden nuorten ammattilaisten vuokraaminen osa-aikaisiksi työntekijöiksi hyödyttää sekä yritystä että työllistettäviä henkilöitä. Nuoret ammattilaiset saavat tarvitsemaansa työkokemusta ja yritys henkilön, jolla on ajankohtaista tietoa alastaan sekä suuri motivaatio tehdä töitä ja oppia lisää. Osa-aikainen henkilöstövuokraus on juuri tästä syystä myös loistava tapa yritykselle testata tulevaisuuden kykyjä (rent-to-buy) minimoiden samalla kiinteät kustannukset sekä rekrytoinnin potentiaaliset riskit. Lue lisää henkilöstövuokrauksen hyödyistä täältä.

Säästä aikaa ja kustannuksia 

Henkilöstövuokrausasiakkaana maksat ainoastaan tehdyistä tunneista sovitun hinnan mukaisesti. Säästämme arvokasta aikaanne etsimällä sopivat työntekijät tarpeeseenne puolestanne ja huolehtimalla työllistetystä konsultista työsuhteen aikana. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa konsulttejamme sekä asiakkaitamme menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! 

Henkilöstöpooli 

Osa-aikaisen henkilöstön saatavuuden voi varmistaa myös perustamalla henkilöstöpoolin. Henkilöstöpooli tarkoittaa käytännössä useamman osa-aikaisen henkilön palkkaamista samaan tehtävään, mahdollistaen joustavuuden asiakasyrityksen tarjoamien vuorojen puitteissa. Henkilöstöpooli on kustannustehokas ratkaisu, kun henkilöstötarve vaihtelee päivittäin. Academic Work vastaa poolin hallinnoinnista, vuorojen varausjärjestelmästä ja yhteydenpidosta konsultteihin. Verkkopohjainen varausjärjestelmämme antaa asiakkaalle selkeän kokonaiskuvan henkilöstötilanteesta ja mahdollistaa työvuorosuunnittelun sekä työhön kutsumisen. Monet asiakkaamme käyttävät pooliratkaisuamme, ja se on suosittu etenkin asiakaspalvelutehtävissä, esimerkiksi aulapalveluhenkilökunnan vuorojen koordinoimiseen. Pystymme ottamaan yksilöllisen resurssitarpeenne hyvin huomioon ja tarjoamaan juuri teidän tilanteeseenne soveltuvan ratkaisun. 

Henkilövuokraus IT alalla 

Haastattelemme ja työllistämme IT alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior- tason positioihin päivittäin. Nuoren IT- osaajan osa-aikainen henkilöstövuokraus sopii erityisesti tilanteeseen, kun henkilöstötarpeen tai projektin keston määrittely on haastavaa tai kun yrityksen kasvuvauhti ja siten työllistämismahdollisuudet tulevaisuudessa ovat epävarmoja. IT-tiimimme sekä erityisesti IT Candidate Coordinaattorimme tuntevat alan hyvin ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt. Lue lisää IT-alan rekrytoinnista täältä.

Jaa